上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
320  72.9k

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-7-12 22:05 發表 查看引用來源
唔多尊重自己老婆
Idy冇同佢老公講過感受?
佢有同佢老公講過,佢老公淨係話idy都冇乜蝕底可能仲有啲興奮,而且幫到大家嘅性生活,結果不了了之
其實佢老公係滿足唔到idy嘅性慾,所以到最後idy先會同我偷食

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-12 22:45 發表 查看引用來源

idy 某程度都係gold digger.  佢兩公婆, 老夫少妻.  

佢老公都心知, 搵件後生大波豪放女, 都係為條女嘅身材, 放在家做私家雞, 咪夠膽玩得夠激.
idy唔算拜金,佢只係想結咗婚有穩定生活,呢個老夫追咗佢好耐,當然係鍾意佢大波啦同夠豪放啦
不過idy嗰種大波同我老婆真係好唔同,雖然大家都咁大對,idy嗰對嘢膚色比較深,同埋揸落去嗰種紮實感覺,真係好似啲東南亞妹
唔知師兄睇相有冇咁覺得?

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 23:21 發表 查看引用來源

idy唔算拜金,佢只係想結咗婚又穩定生活,呢個老夫追咗佢好耐,當然係鍾意佢大波啦同夠豪放
不過idy嗰種大波同我老婆真係唔同,雖然大家都咁大對,idy嗰對嘢膚色比較深,同埋揸落去嗰種紮實感覺,真係好似啲東南亞妹
唔知 ...
似馬拉 印尼 mix 果種, 夠肉地她操,  黑柴之類 喜歡 操尼款女..., 可以大大力屌爛佢

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-12 23:24 發表 查看引用來源

似馬拉 印尼 mix 果種, 夠肉地她操,  黑柴之類 喜歡 操尼款女..., 可以大大力屌爛佢
佢星加坡妹嚟㗎🤭除咗對波其他都肥大肉厚,多水多汁🤣佢以前有個泰仔男朋友,性能力好勁,隨時一日屌佢兩三鑊
而佢又係性慾好強嗰隻,所以佢開始咗同我偷食之後,我哋一有時間就扑嘢,次次佢都要我屌爆佢
所以你都講得好啱,佢唔鍾意佢老公嗰種細同短,而且持久力同體能唔夠嘅男人(我識佢當時我仲後生,體能當然勁過而家好多)你話齋屌死佢都得🤭🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 23:33 發表 查看引用來源

佢星加坡妹嚟㗎🤭除咗對波其他都肥大肉厚,多水多汁🤣佢以前有個泰仔男朋友,性能力好勁,隨時一日屌佢兩三鑊
而佢又係性慾好強嗰隻,所以佢開始咗同我偷食之後,我哋一有時間就扑嘢,次次佢都要我屌爆佢
所以你都講得好 ...
坡妹都要睇邊種, 完全唐妹嘅, 遇狼狗黑柴真係會比屌死.

印馬那些, 特別係mix 嘅,  肥大肉厚,多水多汁, 去到30+, 普通南方人 唔易 "精服" 佢地

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-12 23:43 發表 查看引用來源

坡妹都要睇邊種, 完全唐妹嘅, 遇狼狗黑柴真係會比屌死.

印馬那些, 特別係mix 嘅,  肥大肉厚,多水多汁, 去到30+, 普通南方人 唔易 "精服" 佢地
佢完全唐妹嚟嘅,唔係啲mix,不過英文好好,鬼佬或者黑柴好鍾意屌呢啲㗎
佢雖然波大籮大略肥但係屬於細粒,如果遇到個黑柴真係抱住佢插爆佢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-12 23:58 發表 查看引用來源

佢完全唐妹嚟嘅,唔係啲mix,不過英文好好,鬼佬或者黑柴好鍾意屌呢啲㗎
佢雖然波大籮大略肥但係屬於細粒,如果遇到個黑柴真係抱住佢插爆佢
睇相,  後生已經 皮黑闊面厚唇略肥, 佢完全唔似唐妹...,

黑柴真係抱住佢, 後肏佢插爆佢, 真一流享受

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-13 00:07 發表 查看引用來源

睇相,  後生已經 皮黑闊面厚唇略肥, 佢完全唔似唐妹...,

黑柴真係抱住佢, 後肏佢插爆佢, 真一流享受
其實係嗰張相影到佢啲膚色咁深,佢係古銅色但係唔係真係咁黑,下面呢張相會清楚啲
呢張相係佢同我偷食之後影,都係低胸到僅僅遮到Lin Lin

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-13 00:22 發表 查看引用來源

其實係嗰張相影到佢啲膚色咁深,佢係古銅色但係唔係真係咁黑,下面呢張相會清楚啲
呢張相係佢同我偷食之後影,都係低胸到僅僅遮到Lin Lin
水土問題, 尼個格, 有鬼婆嘅炮架身型...,
但只要個人開始老, 似會好易好快走樣變肥婆....

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-13 00:33 發表 查看引用來源

水土問題, 尼個格, 有鬼婆嘅炮架身型...,
但只要個人開始老, 似會好易好快走樣變肥婆....
絕對同意你講,佢係有啲鬼婆炮架嘅身型

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆