上一頁下一頁
發新話題

同36C人妻的經歷 update 28 Feb 2013

收藏  |  訂閱
103  91.8k

引用:
原帖由 SChan2011 於 2013-2-28 02:04 PM 發表 查看引用來源

文筆唔多好唔緊要,夠真就得。
咁我試下寫啦!

... 跟住佢反個身來睇住我,問我點解唔入,我就冇出聲;佢就二話不說,咀過來,反客為主,從上而下,一直錫到我jj,係敢啜,係敢狂打圈,佢想我忍不住,快d插佢。我見浴缸水滿,就叫佢一齊入去浴缸先。
Continue...

理想洒店浴缸ok大,兩人一齐也可以;一入到浴缸, 人妻A就搅住我係敢咀,只手就捉住我JJ係敢chok;我叫佢一人一邊浸浴先,佢好聽話,一人一邊,不過只脚就隊過來我JJ度,我都唔蝕底,用腳趾公隊佢妹妹,雖然係水裡面,但我feel到佢妹妹勁多汁;汁係比水杰小小,所以feel 到。

我叫佢relax,大家先合上眼enjoy浸泡浴,不過大家只腳就冇停過;我偷偷望佢,人妻真係very enjoy,眉宇之間春心盪漾,really very chraming, make my JJ harder and harder, 剛才D前奏係非常有效,e+大家回氣可以玩耐的。大約10分鐘,我坐起身,些上浴缸边,理想洒店浴缸邊有一边是大D, 成張登一样,我坐係度,條周就成支对住人妻,佢見到,就從佢果邊爬過來,一口就咀我條周,好似想食咗佢感。我知人妻真係非常進入戰鬥狀態。我拿拿林起身抹身一齐上牀。

上到床,我知人妻比我还要hign, 还急,还色,还餓,还想要;我就瞓係度等佢主動;果然作二話不說騎了上來,坐係我小肚上,未入,我jj对正佢妹妹門口,j頭入咗小小作個濕洞,我知人妻好識自己揾高潮位置花式。

人妻:揸我奶奶,kiss
我:唔 (近住照做)
人妻:大力D, 錫我奶奶
我: honey, 我要錫唔到
人妻立刻把2个枕頭放在我背後,等我容易起身錫佢、揸佢,於於咀就同佢kiss, 兩只手就揸佢奶奶,周周就頂住佢妹妹。衰妹,真識控制自己,盡量歎耐D。
人妻:我好high, very enjoy, honey, 三重享受,上中下一齐享受。
我: honey, 我都係;点解重唔入?
人妻:怕你比我騎住,搖兩搖,出嘢,我想大家enjoy 時間長D。
我:你真曳曳!
於是我們繼續三重享受,上中下一齐享受。
...
今晚再update...

引用:
原帖由 philipyip0421 於 2013-2-28 05:53 PM 發表 查看引用來源

咁我試下寫啦!
Good!

引用:
原帖由 flashbee 於 2013-2-28 04:22 PM 發表 查看引用來源
Thanks for #72 new report !
Waiting for the next !
thank you for your support, updated!

引用:
原帖由 SChan2011 於 2013-2-28 02:20 PM 發表 查看引用來源

yes, 有一齊。
不過佢近半年心情一般,佢做property sales, 政府出招後成交少,生意不好。
Make love 也少了。
原來經濟係會影響做愛心情:smile_44: .

帥兄正到 爆呀:smile_o12: :smile_o12:

好正呀!

Thank you,
updated faster, please!

正到 爆呀

Just check how many brother sisiter have seen my story.
Oh, not many.

support, update la!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆