上一頁下一頁
發新話題

偷食-----1---P5,P6,P7 偷食----2--P10

收藏  |  訂閱
259  107.9k

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-2 08:55 PM 發表 查看引用來源

係囉, 後尾唸返都怕怕, 不過佢就無係入面射!
唔關有冇係入面射先會有bb同染性病 , 搞野個陣係會有d精慢慢流出黎..而且都會中招 , 夠期就去驗下身

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-6 09:21 AM 發表 查看引用來源

比著依家緊係唔會啦, 但當年年少輕狂! 做野好衝動! 乜都夠膽死! 所以先值得回味囉!
往事? 現在不再貪吃了?

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-4 09:15 PM 發表 查看引用來源
上次講到我第一次被屌後面, 佢被我既反應吓親, 佢對我應該話唔係淨係身理既需要, 可能佢一個人係美國太孤單, 而我當時也是一個新移民到外國, 大家在這種孤單的感覺下,互相都產生了好感,大家都需要慰籍, 但我知 ...
你知你老公好愛你..你都咁對佢 ..都無咩好講...
       你同個學生都青到好多次喎 , 除左前門你上面後面都比佢同你開晒

我知道係公眾場合做, 係會興奮好多, 佢都好似異常地興奮, 我吐出JJ, 問佢係米好HIGH? 佢笑笑口話: 咁大個仔未試過咁刺激架!

然後我叫他看後面的老外, 他轉身去睇, 已經見到老外的手係咁渣住個JJ戳, 我地相視而笑...

佢話:我好想出來, 你幫吓我? 我話係哩度搞? (男仔都係拉條拉鍊, 比件外套遮住吓無事,女仔比人捉到就醜怪啦, 著衫都著唔到啦! )

我很猶豫, 知道搞到他這樣半天吊很不爽, 但我真的不想係光天化日之下脫褲, 我話: 返去車度先啦! 佢拉住我向車的方向半跑去! 還不忘回頭同個鬼佬 say bye...
我地都好快入到車, 除左外套,佢拉低條褲, 再次示意我含JJ, 我亦配合地吸允著, 由龜頭吸落去, 條俐係咁係入面轉圈, 佢好似好受咁樣, 佢就按住我個頭, 希望入D, 但頂得我好辛苦, 我推開他的手, 自己控制進出, 佢隻手就伸入我的衣領,從上往下的抓住我的波波,大力搓, 又細力擰我個LIN LIN, 我一邊吹, 一邊發出'嗯 嗯"旣聲音...

佢叫我脫了條褲, 比佢入, 我望望周圍, 都無人, 就拉低條褲, 比佢係後面插入, 由於我地側身坐係度, 個位都好難入到, 入到一半咁多啦, 佢就慢慢剉入去, 我只可以翹起個PET PET 配合, 但因為係停車場, 隨時都會比人見到, 心情相當緊張同刺激, 水亦比平時多好多, 我地越來越HIGH.正當我地都好投入地做著,  因大冬天, 都將窗關埋, 我地兩個都有隘得幾大聲, 完全聽唔到出面旣聲, 突然之間, 有人敲窗, 我背著他, 我地都唔知點算, 我未轉頭, 好快咁著返條褲, 我轉頭望一望, 著住制服, 好似警察咁樣, 哇, 我當堂心都涼晒, 我坐係度無出聲, 都無將窗搖低, 等佢比手勢, 睇佢想點, 佢比左個手勢叫我地離開, 我喇喇聲渣住架車走左, 我就問佢, 點解會有警察架? 佢話係校警! (咁都無咁驚, 不過以後都唔敢啦!好醜怪)

引用:
原帖由 Ice-man 於 2010-4-4 10:21 PM 發表 查看引用來源

在公眾場所玩 BJ >>>>>>>>>>真刺激.....
好玩係好玩...如果未結婚玩會放好多

真系好精彩啊~值得推荐~支持~

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-6 09:21 AM 發表 查看引用來源

比著依家緊係唔會啦, 但當年年少輕狂! 做野好衝動! 乜都夠膽死! 所以先值得回味囉!
同意,後生真係咩都夠膽~

都幾引人入性 :smile_47:

又驚人昅到又有的的想比人昅,超正的感覺本人都試過呀樓主超high囉

引用:
原帖由 m2y 於 2010-4-6 02:10 PM 發表 查看引用來源
又驚人昅到又有的的想比人昅,超正的感覺本人都試過呀樓主超high囉

最慘就係比個校警見到,真掃興!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆