上一頁下一頁
發新話題

老細你好嗎之威尼斯大踢爆

收藏  |  訂閱
125  23.7k

引用:
原帖由 hellowei 於 2009-12-23 04:32 PM 發表 查看引用來源

ching其實使咩理佢地? 連我都費事理佢地, 佢地間間場都唱, 覺得好過癮, 講真玩到咁串你估d場揾個hacker through ip 係佢地電腦知佢地係邊個好難咩? 咪由得班人繼續囉.
一個討論區咩人都有啦, 從一個人既言行 ...
呢樣野要警方或執法部門先做到, 一般hacker做不到

哂鳩氣啦,呢間西場點會花錢去hack人家個ip,
最叻搵班無撚用嘅寫狗,大吹大擂,吹水作嘢

引用:
原帖由 hellowei 於 2009-12-24 09:28 PM 發表 查看引用來源

其實~~你d IT knowledge真係好屎囉~~
上網要攞粒IP先上到網, 但係每部電腦既LAN CARD都有 MAC Address係唔會變既, 仲有, 想知道你ip大把網址都可以做到, 又話咩hack 人地data center 部server先做到真係笑死 ...
兄台晌你未笑人之前
請先知道你條link只係每個人睇到自己ip
比你知道ip唔等於知道對方地址(識睇嗎?)
就算知道對方地址又如何?
請問一句~~你可以做到d咩? ~~

happy new year

話題不經不覺越講越遠了......:smile_13:

引用:
原帖由 haecohaeco 於 2009-12-24 10:26 PM 發表 查看引用來源
哂鳩氣啦,呢間西場點會花錢去hack人家個ip,
最叻搵班無撚用嘅寫狗,大吹大擂,吹水作嘢
大話講一百次變真相架!

引用:
原帖由 威尼斯商人 於 2009-12-25 12:16 PM 發表 查看引用來源

大話講一百次變真相架!
真相咪又係大話
可能你公司鐘意行尼個方針la

回覆 1# 的帖子

支持你的偉大傑作,反對無良商人

引用:
原帖由 c華 於 2009-12-25 12:28 PM 發表 查看引用來源

真相咪又係大話
可能你公司鐘意行尼個方針la
純屬個人意見,不代表公司立場:smile_o05:

引用:
原帖由 威尼斯商人 於 2009-12-25 12:35 PM 發表 查看引用來源

純屬個人意見,不代表公司立場:smile_o05:
你話得事既
生意唔好可能係投放錯誤廣告
係人都知個台假冇人信咪冇效lor

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆