上一頁下一頁
發新話題

我同A先生既美好回憶(2),呢個係最後一個分享

收藏  |  訂閱
279  25.0k

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-9 10:41 PM 發表 查看引用來源

唔好咁諗la,見住圖圖大,將來你一定會覺得值得ga~
好多謝你呀,其實有好多人關心我,支持我,但係有時一個人死頂好辛苦,

我都想要個博頭挨下,我信我一定可以繼續向前行既

圖圖媽咪, 加油, 努力

引用:
原帖由 book_mo 於 2009-8-9 10:52 PM 發表 查看引用來源
圖圖媽咪, 加油, 努力
好多謝你,我會加油既

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 10:32 PM 發表 查看引用來源

好多謝你呀,其實我係死頂:smile_o06:

有苦自己知
明白, 加油!!!
有事可以上黎呢到講!!!

引用:
原帖由 honeysock 於 2009-8-9 11:06 PM 發表 查看引用來源

明白, 加油!!!
有事可以上黎呢到講!!!
我會架啦放心,好多謝你,而且都有好多朋友係msn叫我加油努力

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 11:07 PM 發表 查看引用來源

我會架啦放心,好多謝你,而且都有好多朋友係msn叫我加油努力
由心底裡面好佩服你, 好有勇氣!!!

引用:
原帖由 honeysock 於 2009-8-9 11:11 PM 發表 查看引用來源

由心底裡面好佩服你, 好有勇氣!!!
有苦自己知.........

呢個post 我睇完lu..
開始睇既時候真係熱血沸騰...但係睇到尾就覺得吾知點甘....
不過忠心希望你往後既時間會開開心心啦....
哈哈...都吾知自己想講乜....
anyway, 要加油呀

引用:
原帖由 arming6700 於 2009-8-9 11:23 PM 發表 查看引用來源
呢個post 我睇完lu..
開始睇既時候真係熱血沸騰...但係睇到尾就覺得吾知點甘....
不過忠心希望你往後既時間會開開心心啦....
哈哈...都吾知自己想講乜....
anyway, 要加油呀
多謝你呀...................

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 03:41 PM 發表 查看引用來源
見咁多人想知我同a先生其實係咩關係,我而家開估埋啦,佢其實係圖圖個親生爸爸,不過係生圖圖

之前我地已經分開左,呢個回憶隨住我打埋呢個post會永遠係我腦海內清除

當我知道自己唔會同a先生長久之後,我決定比左最 ...
好似好慘咁ge = = 不過人佢又衰d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆