上一頁下一頁
發新話題

刺激的SEX PARTY 經驗分享

收藏  |  訂閱
721  86.2k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 sexybaby0 於 2009-7-6 05:38 PM 發表 查看引用來源
我鐘意D 意思成熟, 要識得享受
經驗最好豐富 ,或者識得搞到女人開心囉
其實好簡單,一齊果陣岩FEEL 舒服就OK啦~^^
h a  h a
so easy the first and second part wo
but last part is depends any feel betweet you and me la

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 sexybaby0 於 2009-7-6 05:38 PM 發表 查看引用來源
我鐘意D 意思成熟, 要識得享受
經驗最好豐富 ,或者識得搞到女人開心囉
其實好簡單,一齊果陣岩FEEL 舒服就OK啦~^^
冇錯係享受.......係一種知點講既feel.......

引用:
原帖由 sexybaby0 於 2009-7-6 05:39 PM 發表 查看引用來源SEXBABY00係LIVE黎~唔係HOTMAIL同MSNPM唔到呀~
等我又搵下你先
我想知下D SEX PARTY野~:smile_30:

我都想識COCO 小姐你喎~ ADD 左你MSN 喇~
你快啲儲分喇, 我都儲緊~

我都add左你喇........

:smile_30: :smile_30: she is too busy to chat on msn ka la

引用:
原帖由 殺手joe 於 2009-7-6 05:55 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: she is too busy to chat on msn ka la
咁多後生過我同你 我地要等下喇......HAHA

引用:
原帖由 sexybaby0 於 2009-7-6 01:27 PM 發表 查看引用來源
我叫Coco , 今年25歲 , 是一個外表斯文 , 內裡Open 的女人

大約在三個月前 , 我透過朋友的介紹 , 首次接觸玩Line

由於我是從事化妝品售貨員 , 閒時也沒什麼特別的娛樂

所以要識認男性也沒什麼機會 , 直至我 ...
有無試過俾人兩支棍一齊插入你下面,再加多一支係肛門?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆