超無奈........

收藏  |  訂閱
24  5.1k

超無奈........

今日我同BF睇電影,睇睇下佢開始摸我,但我都未夠水佢就係咁伸隻手指入去,我同佢講唔舒服,佢哦完之後就突然停手話唔做,話唔想做啦累呀,咁佢自己搞人先跟住自己冇技巧就話唔做算點呀,仲要唔理我然後訓覺,唉,都唔知佢想點,搞到覺得同佢一齊好冇癮,都唔想再同佢做,好冇感覺!!!!

咁快就唔想再同佢做:smile_14:

找第2個做,冇技巧就係度發皮4,不知所為.(做愛最重要舒服)

引用:
原帖由 ppc1026 於 2009-4-30 02:59 AM 發表 查看引用來源
今日我同BF睇電影,睇睇下佢開始摸我,但我都未夠水佢就係咁伸隻手指入去,我同佢講唔舒服,佢哦完之後就突然停手話唔做,話唔想做啦累呀,咁佢自己搞人先跟住自己冇技巧就話唔做算點呀,仲要唔理我然後訓覺,唉,都唔知佢想點 ...
我幫下你:smile_34:

甘你而家要唔要人幫你手呀...你要可以出聲嫁喎...

引用:
原帖由 ppc1026 於 2009-4-30 02:59 AM 發表 查看引用來源
今日我同BF睇電影,睇睇下佢開始摸我,但我都未夠水佢就係咁伸隻手指入去,我同佢講唔舒服,佢哦完之後就突然停手話唔做,話唔想做啦累呀,咁佢自己搞人先跟住自己冇技巧就話唔做算點呀,仲要唔理我然後訓覺,唉,都唔知佢想點 ...
你所謂既BB......完全係一個唔識尊重女人既男人囉.....(不過,可能剩係唔尊重你)
如果你每次都就佢....你一定以後冇好日字過....
你自己唸唸啦.....

引用:
咁咪搵第二個做囉.......

比多次機會佢
可能下次有驚喜呢!

ppc

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
佢又係衰左D既-_____-

前往最後回覆