上一頁下一頁
發新話題

係男朋友張床同佢好朋友攪野:>

收藏  |  訂閱
136  39.1k

係男朋友張床同佢好朋友攪野:>

第一次出post!!^^
我男朋友一個人住既,
有一次,佢叫左佢個好朋友一齊上黎飲酒!
3個人係咁飲係咁飲..最後3個都wing左:smile_44:
我男朋友頂唔順自己上左床到訓,我就繼續同佢好朋友係到玩..
玩玩下我地2個都訓左係地下張床到...
哈哈..之後佢熄左燈..
同你地講丫.我飲完酒會好想要..
之後我對住佢訓..
佢無喇喇一野攬落黎..手仔就開始係到摸..
嘩.我男朋友係上面炸..幾驚佢見到..
不過好鬼激..^^攪到我好high..
我地係咁錫,佢就係咁摸..
不過突然男朋友仔好似起左身?
我地即扮無野..我就死返上去訓..
唉,呢晚訓得唔好..因為好想要..男朋友醉左攪唔到囉..過份既!!
到左早上,我男朋友仔要返工.佢朋友今日咁岩放假..
因為開住冷氣.我男朋友見佢朋友好似係地下好冷咁.
就叫左佢上黎同我訓!..哈..我就扮我訓得好林..
之後男朋友仔返左工之後..
佢朋友開始手多多咁!咁我地開始黎料喇..
佢好正.攪到我好high..不過攪個時好驚男朋友突然返左黎.:smile_13:
哈哈.人就無返黎..不過係攪到最後個時,佢打黎囉!我地一路攪我就一路聽佢電話..好好玩呀!!

成頂帽笠到正一正喎 :smile_47:

呢的未叫貼埋大床囉:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 BBsonxd 於 2009-3-27 02:40 PM 發表 查看引用來源
我男朋友一個人住既,
3個人係咁飲係咁飲..最後3個都wing左:smile_44:
玩玩下我地2個都訓左 ...
:smile_47:你就好hi la..
:smile_35:不過你男朋友仲hi 啊,,實激到嘔血

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-3-27 02:42 PM 發表 查看引用來源
呢的未叫貼埋大床囉:smile_42: :smile_42: :smile_42:
x99999999999

仲話好好玩............真係無眼睇!!!搵食行完的嘛,你男友真係乜面都無

引用:
原帖由 BBsonxd 於 2009-3-27 02:40 PM 發表 查看引用來源
我男朋友一個人住既,
玩玩下我地2個都訓左 ... 因為開住冷氣.我男朋友見佢朋友好似係地下好冷咁.
就叫左佢上黎同我訓!..哈..我就扮我訓得好林..
抵佢C, 咁大方LA:smile_45:

引用:
原帖由 BBsonxd 於 2009-3-27 02:40 PM 發表
我男朋友一個人住既,
朋友妻,不可X~~~

引用:
我男朋友一個人住既,
妳真係無得頂......好想同妳飲下酒添....

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-27 02:59 PM 發表 查看引用來源

妳真係無得頂......好想同妳飲下酒添....
:smile_38::smile_42:想錯你個心啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆