上一頁下一頁
發新話題

扯旗問題

收藏  |  訂閱
82  18.8k

扯旗問題

我細佬今年13歲, 因為屋企不大,
有時候我地都會一齊在同一個房間換衣服換褲出街.

最近好多次換褲時看見他在扯旗(只穿under時),
仲係激凸那種
搞到我看到時自己都扯埋一份

有一次, 我問他做咩成日扯,
他就用手拍一拍我條jer, 話我夠係扯緊咯
問我在諗什麼咸野添

仲有一次, 屋企得翻他一個人,
我去補習回來,
撞破了他在打飛機
雖然我自己也有習慣沖涼前打,
但見到他這樣做
又好似有d奇怪.
攤精液仲在地上(應該剛剛完事)
條jer仲未清理
我便裝不知問他點解將條jer伸出褲外
佢話好急尿, 跟住走入廁所
之後我就沒有再提起了.

到底我應該繼續裝不知
還是教他應該幾時打飛機(e.g.沖涼前在浴室裡)?
同埋我應不應該叫他不要成日扯旗(e.g. 不要諗淫野)?

請各位兄弟指點, 分享自己類似的事!!

引用:
原帖由 garymusic 於 2009-3-16 10:17 AM 發表 查看引用來源

仲係激凸那種
他就 ...
叫佢抹返個地

hahaha  你細佬好攪笑:smile_40:

仲係激凸那種

why?:smile_46:

引用:
原帖由 jacky528 於 2009-3-16 11:04 AM 發表 查看引用來源
仲係激凸那種

why?:smile_46:
任何人看見sth about sex 都會扯旗
你不會?

引用:
原帖由 garymusic 於 2009-3-16 04:44 PM 發表 查看引用來源
任何人看見sth about sex 都會扯旗
你不會?
唔係嘛!我睇男唔會扯旗喎!

:smile_29: :smile_29: :smile_29:

拍一拍你條野呀 ~

哈哈

拍一拍條野..好搞笑..咁又係..正常嘅..叫佢沖涼時先打lo...

引用:
原帖由 garymusic 於 2009-3-16 10:17 AM 發表 查看引用來源

仲係激凸那種

他就 ...
我都係同細路阿哥同房架.

換褲時見到細路在扯旗....(只穿under時), 又有咩問題?
每朝起身番學換衫時, 你咪一樣在扯旗,
呢個叫晨勃,
係男人都有啦!

我試過有次, 大家趕返學一齊換衫時, 三兄弟都在扯旗....奇觀.:smile_30:

你take it easy la! 咪大驚小怪.

至於成攤精就尷尬左d.....你叫佢去toilet打啦, 唔好搞到成房精味:smile_45:

引用:
原帖由 Creamer88 於 2009-3-16 10:04 PM 發表 查看引用來源

我都係同細路阿哥同房架.

換褲時見到細路在扯旗....(只穿under時), 又有咩問題?
每朝起身番學換衫時, 你咪一樣在扯旗,
呢個叫晨勃,
係男人都有啦!

我試過有次, 大家趕返學一齊換衫時, 三兄弟都在扯旗 ... 奇觀.:smile_30:

你take it easy la! 咪大驚小怪.

至於成攤精就尷尬左d.....你叫佢去toilet打啦, 唔好搞到成房精味:smile_45:
咁佢又有清理攤精gei, 但好似教他去toilet打飛機好奇怪,
不知點樣開口...

同埋我想問問你同你的細路阿哥年齡差多少 (我大我細佬5歲)
你地可不可以開心見誠咁講呢方面的事?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆