上一頁下一頁
發新話題

石溜汁增強性能力和醫陽萎 (p.29總結)

收藏  |  訂閱
571  158.2k

石溜汁增強性能力和醫陽萎 (p.29總結)

談這個敏感的話題,所以要開一個新acc

在十八、九歲果陣,同女友做愛都是好勇猛,一夜五次,每次半小時以上,做成晚面不改容,皆因年輕力壯,精力強勁,炮火猛烈。 在十年後的今天,性能力已不復當年,能一夜兩次已很好了。醫學雜誌說,二十八、九歲的男人,有一兩成人陽萎,而其餘的都會有不同程度的性能力下降。可能工作和生活壓力,在近大半年力不從心,很多次在臨門硬不起來 ,就算入到都早洩。這令我極之氣結,有時美女在前,入唔到都好灰下。我覺得自己並未去到要睇醫生的地步,在網上查查找找,看看有甚麼壯陽方法,都不外乎傳統果幾種,吃一些壯陽食物如生豪之類,當然最有效是吃偉哥 la 。吃生豪好像有點效,但我根本唔鐘意食豪,因為壯陽而食豪,慘過食藥。我好抗拒食偉哥,因為明知好快會有依賴性和抗藥性,即是唔食就起唔到頭,而且劑量要不斷增加,例如開頭食25mg 份量的,身體習慣左,就要將份量慢慢加上去,到最後可能要連食兩三粒先得,甚至失去功效。未到三十歲就要食藥起頭,實在好可怕,所以我死都唔食藥。

但我近日終於搵到救星,在網上看到一篇文章,講到美國一間有名的大學,在一個測試中,發現出紅石榴汁有跟偉哥同樣的功效,能醫陽萎和增強性能力,而且不會有抗藥性和依賴性。兩個月前,有一次行到citysuper ,想起這篇報導,就買了兩大樽回家(68蚊一樽,貴到曲街)。飲了一個月,效果良好,竟然回復到十八歲的戰鬥力,一晚五次,仲要次次半個鐘以上,把女友都嚇壞了,以為我食左偉哥。偉哥的原理是讓血管擴張,達到起頭的效果。近年工作忙,少運動,相信血管一定積了不少脂肪,加上壓力,就起唔到頭。紅石榴汁有擴張血管和抗衰老等功能,其實同偉哥差唔多,但食水果比起食藥健康很多,而且不會有抗藥性問題。後來我在網上找到平價的紅石榴汁,大大支貨到送上門,不過就要買滿幾百先送。最後在某健康食品店搵到最平廿六蚊一大樽,結果狂買了十支回家。而家全家日日都飲,極之健康。

花時間打呢篇野是希望在香港這個壓力城市生活而失去性趣的男性可以好似我咁恢復戰鬥力。先至聲明,我同售賣果汁的行業並無關係的。

附上相關報導一篇,希望版主頂置這篇。

中新網12月2日電  據香港《文匯報》今天報道﹐美國加州大學洛杉磯分校發表研究報告﹐指石榴汁可治陽痿﹐功效更直迫“偉哥”。自願參加研究的53名21至70歲男士各患不同程度陽痿﹐每天晚飯後飲用約300毫升石榴汁﹐1個月後47%參加者表示問題有改善。石榴汁與治陽痿藥物相同﹐含豐富抗氧化物﹐提高一氧化氮濃度﹐放松血管壁令性器官大量充血勃起﹐研究學者福雷醫生相信應用石榴汁治陽痿有極大潛質。 石榴一直已是“超級生果”﹐可減少心臟病機會及預防前列腺癌﹔在希臘更是生育的象征。

引用:
原帖由 無敵大飛俠 於 2008-11-16 05:30 PM 發表 查看引用來源
談這個敏感的話題,所以要開一個新acc

在十八、九歲果陣,同女友做愛都是好勇猛,一夜五次,每次半小時以上,做成晚面不改容,皆因年輕力壯,精力強勁,炮火猛烈。 在十年後的今天,性能力已不復當年,能一夜兩次 ...
堅定流架?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-11-16 05:31 PM 發表 查看引用來源
堅定流架?

試下咪知lor ,飲果汁好健康,就當我吹水,你試完都冇壞。我花咁多時間打咁撚大篇,唔通就為左昆你飲果汁?我都是善意分享而已。唔信就算吧。開這個acc就是為了分享這件事,anyway,我不會再用此acc登入,請不要問我邊到買果汁,我不會覆,要試下就自己去搵。

引用:
原帖由 無敵大飛俠 於 2008-11-16 05:35 PM 發表 查看引用來源

試下咪知lor ,飲果汁好健康,就當我吹水,你試完都冇壞。我花咁多時間打咁撚大篇,唔通就為左昆你飲果汁?我都是善意分享而已。唔信就算吧。
駛唔駛食埋啲種子.

試下咪知lor ,飲果汁好健康,就當我吹水,你試完都冇壞。我花咁多時間打咁撚大篇,唔通就為左昆你飲果汁?我都是善意分享而已。唔信就算吧。開這個acc就是為了分享這件事,anyway,我不會再用此acc登入,請不要問我邊到買果汁,我不會覆,要試下就自己去搵。
c兄:可否告知個網址呢..我都想試下飲! 我都要定留的飲下..謝

如果你唔提供網址,可否講下間店叫咩名呢...謝

啊大飛俠c兄..你post呢篇野都系想人認識呢的健康飲品者..你唔講個店既名一般人點搵啊..岩嗎?如果你話唔會講出黎甘你咪好矛盾?又想人地分享又唔講間店甘你不如唔好post獨享咪算羅!

我唔會講邊個網,有心搵的一定搵到,在搜尋網如google打「紅石榴汁」就不是會搵到了嗎?我都是這樣搵出來。至於邊間鋪,就無謂提了,我唔想個個去同我搶到冇貨賣,甚至加價,因為我成日去買的。純天然的紅石榴汁有好多個牌子,有美國出的,有澳洲出的,仲有格老吉亞出的。我在上網訂的就是格老吉亞出的,無添加純紅石榴汁,大大支,五十蚊,一日一杯,飲足幾日,果間野要四百先送貨,結果我一次買了五支,再買左d 其他生活用品湊夠四百。無論去邊到買都好,記住買果陣睇下個成份係咪純天然紅石榴汁,有d會加化學野,又或者溝提子汁。俾個提示你,yahoo拍賣都會搵到,不過佢不是最平而已。好了,我不會再覆,要就自己去搵,如果你真的有需要,一定會搵到的,加油。

引用:
原帖由 coolsam 於 2008-11-16 06:44 PM 發表 查看引用來源
啊大飛俠c兄..你post呢篇野都系想人認識呢的健康飲品者..你唔講個店既名一般人點搵啊..岩嗎?如果你話唔會講出黎甘你咪好矛盾?又想人地分享又唔講間店甘你不如唔好post獨享咪算羅!
你要搵一定搵到

回覆 3# 的帖子

支持,,,,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆