上一頁下一頁
發新話題

徽30+好男人(6)

收藏  |  訂閱
741  6.8k

徽30+好男人(6)

徽30+好男人(6) 第6版了......

人大了,也累了......厭倦了尋尋覓覓......
只想......找個認真的人,可以在生活中大家互相扶持,互相照顧,互相分享......
而我期望在這裡,可以找到這樣的人.會否太傻太天真??????
不過,努力嘗試,是成功的開始.至少我踏出了第一步,往後的事,就看上天安排了.

如果你是:

年齡三十以上 <-----思想要成熟,識為人設想
有正當工作     <--------唔好不務正業
無不良嗜好    <--------不嫖不賭不吸毒
不煙不酒       <-----------可以social gathering 少酒,但唔好食煙,本人極反對吸煙
專一認真       <-----------如果有女朋友或老婆或固定伴侶的,就唔好胡亂識女仔啦

的單身男生

歡迎和我做個朋友.

其實我是:

年齡26
無不良嗜好
不煙不酒不蒲
專一認真
斯文
樣子不美也不醜
身材不肥也不瘦
普通OL女生

有人問我徵朋友還是男朋友,我覺得任何關係都係由朋友開始既.
只要你唔係壞人,唔係立心不良,如果有緣做到朋友,那無論是否可更進一步,我都會珍惜.

第一

遲左 ~~~~

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2008-10-2 11:11 PM 發表 查看引用來源
第一
叻叻

做唔到第一,係會無人記得....

引用:
原帖由 Re-searching 於 2008-10-2 10:56 PM 發表 查看引用來源

淨係你知唔夠架
真係貪心呀

引用:
原帖由 是但UP 於 2008-10-2 11:12 PM 發表 查看引用來源
  做唔到第一,係會無人記得....
咁你走先囉:smile_45:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2008-10-2 11:11 PM 發表 查看引用來源
遲左 ~~~~
唔會,你都一樣叻叻,會記得的

引用:
原帖由 Re-searching 於 2008-10-2 10:58 PM 發表 查看引用來源

係我地頭呃飲呃食,無咁易:smile_22:

:smile_30: :smile_30:
睇下點

引用:
原帖由 Re-searching 於 2008-10-2 11:09 PM 發表 查看引用來源

有d咁既事咩...  
我覺得佢地都只不過係陪我傾計多......
咩都係由傾計開始架喇,吾通叫你同我生個仔先咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆