珊瑚蟲問題

收藏  |  訂閱
12  2.0k

珊瑚蟲問題

想問各位:珊瑚蟲最近是不是出了問題,很多的網友也顯示在美國的,知道是什麼原因嗎......

引用:
原帖由 jackychung 於 2008-9-14 23:55 發表 查看引用來源
想問各位:珊瑚蟲最近是不是出了問題,很多的網友也顯示在美國的,知道是什麼原因嗎......
你識用珊瑚虫睇,人地都識用ip代理隱喇:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 正版冰火 於 15/9/2008 00:56 發表 查看引用來源
你識用珊瑚虫睇,人地都識用ip代理隱喇:smile_45: :smile_45: :smile_45:
係bor, 下次可能你會見到響非洲0架啦, 哈哈

引用:
原帖由 vodon 於 2008-9-15 17:44 發表 查看引用來源

係bor, 下次可能你會見到響非洲0架啦, 哈哈
你識用代理,我吾識反ip追踪咩!!對我無用:smile_45: :smile_45:

回覆 2# 的帖子

朋友:還有我沒有搞過什麼設定的,但我的某些網友都說我的 IP 在外國的,又怎樣解釋:smile_41:

引用:
原帖由 正版冰火 於 2008-9-15 12:56 AM 發表 查看引用來源
突然之間過半數既 qq 女都用左代理???
就連自己香港朋友都用埋代理喎.....

其實... 你究竟知唔知真係出左問題架~ :smile_42:

引用:
原帖由 jackychung 於 2008-9-14 11:55 PM 發表 查看引用來源
我也一樣:smile_27:

我都係一樣,自已個 ip 都話喺日本!:smile_42:

不過這問題可以解決啦
發各圖片過去 就可以看到對方真正IP
再看不到就在更新一次IP顯示
開視頻時也會有正確的出現

引用:
原帖由 jackychung 於 2008-9-14 11:55 PM 發表 查看引用來源
me too:smile_38:

前往最後回覆