上一頁下一頁
發新話題

◆◇◆On 9月9 揸好個臀迎中秋 【有相報告】◆◇◆

收藏  |  訂閱
1.2k  68.9k

◆◇◆On 9月9 揸好個臀迎中秋 【有相報告】◆◇◆

On 9月9 揸好個臀迎中秋 【有相報告】

承蒙不棄,感謝各位 C hing 大大支持 Joe鮑約定
揸好個臀迎中秋 【以女會友】
唔駛驚 坐房唔會坐大廳

日    期:On 9月9日(星期二)
時    閒:16:00至翌日零晨00:30(法定時間)可延遲
地    點:福田區中上檔次仁K場所
費    用:約288人仔AA制(法定時間前離開300人仔)
宗    旨:玩時玩,唔想煩,唔想
食餐飯,是是但,飲杯酒,朗朗口,死人冧樓無煩憂
全場禁藥禁毒女女免費任飲啤酒
重要事項:
1)        抽水無罪,爆樽有理,參加人仕需自行購買個人人身安全保險,恕不代辦
2)        是次為非牟利約定,決不負上任何責任
3)        如有爭議,交由夜遊次@約定委員會作最後裁決

團    員:joe鮑,Ken 哥,ah_lee,士啤仔,頂李個費2008,濟癲,阿 King,
               千年老友,Dee哥,肥花,馬高,王小財,西門

抱歉聲明:因遲左聯系唔上goggog,C hing,下次約定優先處理:smile_42:
遣    責:Kill你老母,唔到又無通知,永久名單:smile_22:
行程:
團長先帶領遊覧落馬州火車站觀鳥區,然後High-tea,步行5分鐘到原定K場豬肉王朝,但完全沒有公關招呼,唔對辦,撇。:smile_43: 幸得費sir提議轉場,在馬路邊樹蔭下開會後一致通過…轉場
穿過星光大道,進入 K場,不過不失,雖然沒豬肉王朝修美觀,房內都算中上檔次,撕殺一輪,才知有(國家規定) 上厠所要預先申請,次次三杯,幾乎爆缸,:smile_03: 費sir同所謂大細費仲成日搞事,成日開人地三家,又死好命,擲骰都唔中佢地。六點半人齊,劈多30分鐘,先吃飯。

跟住唔該費sir訂了富貴樓,家好月圓房吃飯,原來有團友都認識(樹頭婆),樹頭又送啤酒,食飯途中遺失肥花,最後於路邊花槽旁尋回;被發現時衣衫不整,唔知有冇遭受性侵犯:smile_30: 由於事主拒絕送院檢驗,而各團友亦認為間肚比較重要,遂不了了之:smile_42: 席間各團友爭相發表偉論,上至姬發建立朝:smile_40: 下至天下五絕;東邪西毒,雙飛三絕掌 無所不談,搞腩到全富貴樓最嘈我地,爭D反枱咁滯:smile_13:

飯後繼績唱歌跳舞,又多2個DJ,費sir鬼鬼馬馬遣散細費嫂,另覓新歡:smile_22: ah_lee又尋獲一夜情人;King哥繼續向目標推廣呵護備至;濟癲依然左擁右抱2個DJ:smile_46: 其後士啤仔殺到,發揮其[推廣殺手]本色,一眾推廣遲早死在其手:smile_19:

大戰一觸即發,九個六;十個一;財財呀你頂帽;温~~~~吱吱喳....;殺個天昏地暗,咦!點解忽然小左兩把聲既:smile_14: 原來ah_lee被一夜情人在其身上施展出金蛇纏絲手,將其雙腳及咀巴封住:smile_30: 妖~眼諗冤,立刻將件蛇餅踢上房!費sir新歡見狀亦不甘示弱,同費sir兩舌交鋒:smile_40: 費sir心諗今次定必向囡囡捐獻千億子孫:smile_47: 但好事多磨,兩人醜態俾大費嫂撞破:smile_27: 費sir立刻變成小乖乖,遣散費兩百大元亦自動過戶俾囡囡:') 大費嫂為免費sir再度偷食,成晚坐鎮K房,直至完場:smile_39: 可憐費sir獨守胸圍,嗚呼哀哉!:smile_42:

收費總結~~上半場每人300
                   吃飯連外賣每人70
                   下半場每人100

後話~~Ken哥話唔撚係呀,食飯連唱K,每人170咁097平 ,自願打賞 每DJ各50大元~~

你睇下隻禽獸:smile_22:

有人慘遭蹂躪:smile_30:

幾撚得戚:smile_45: :smile_45:

陳奕迅都同我地一齊玩咩

]

兩個偷食男女,俾記者影相,急忙以手遮面:smile_30:

有人歡喜有人愁:smile_30:

劉以達???

睇多次隻禽獸:smile_30:

自己推一下先:smile_38:

坐左沙發位支持一下先

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-11 03:40 發表 查看引用來源
自己推一下先:smile_38:  
推咩呀, 仲有冇相睇呀

好似幾正甘..可惜之前睇唔到...
weekday 團岩我
support:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-11 03:50 AM 發表 查看引用來源

推咩呀, 仲有冇相睇呀
三級相
唔貼
廢事俾機會你舉我個新a/c:smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 kobe1124 於 2008-9-11 03:51 AM 發表 查看引用來源
好似幾正甘..可惜之前睇唔到...
weekday 團岩我
support:smile_38: :smile_38: :smile_38:
射射你既十卜:smile_40:

睇相就知好好玩 ... DJ 真係幾正喎  :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆