~~~應該點玩好~~~

收藏  |  訂閱
31  3.7k

~~~應該點玩好~~~

本人幫襯左一名性工作者都差唔多10年基本上佢每一年都會黎香港一次
下星期終於比我約到佢一齊去酒店玩
第一次可以係SPA以外嘅地方同佢玩
大家有冇咩建議應該點玩好?

引用:
原帖由 渺小職員 於 2024-9-18 23:09 發表 查看引用來源
本人幫襯左一名性工作者都差唔多10年基本上佢每一年都會黎香港一次
大家有冇咩建議應該點玩好? ...
Keep到咁多年都好難得!其實你想點玩咪點玩囉!想問係咪過夜同乜嘢價錢?

引用:
原帖由 渺小職員 於 2024-9-18 23:09 發表 查看引用來源
男男定男女?

係呀,其實我地大家都鐘意對方(搞野方面)
因為我都要交人,所以今次係玩一個朝早
$1200
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-18 23:40 發表 查看引用來源
Keep到咁多年都好難得!其實你想點玩咪點玩囉!想問係咪過夜同乜嘢價錢?

引用:
原帖由 渺小職員 於 2024-9-19 00:46 發表 查看引用來源
係呀,其實我地大家都鐘意對方(搞野方面)
因為我都要交人,所以今次係玩一個朝早
$1200

一個朝早係咪任做?

當然
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-19 00:57 發表 查看引用來源
一個朝早係咪任做?

引用:
原帖由 渺小職員 於 2024-9-19 00:58 發表 查看引用來源
當然

咁咪好正!駛唔駛用套?

佢係唔洗我用嫁
但出黎玩緊係安全至上
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-19 01:05 發表 查看引用來源
咁咪好正!駛唔駛用套?

引用:
CHING, 一年一次, 都唔搵個唔洗交人嘅時間呢約?

引用:
1200蚊任做,最多咪兩三Q,點玩都好,話晒識咗10年老對手,應該盡地主之誼請佢食餐好嘅,有來有往,話唔定之後佢會再加簽收平啲嚟香港同你玩

前往最後回覆