睇返以前 D港產片(包括三級)都幾鐘意呢個情節 ... 女仔點睇??? 好虐戀 FEEL???

收藏  |  訂閱
30  4.8k

睇返以前 D港產片(包括三級)都幾鐘意呢個情節 ... 女仔點睇??? 好虐戀 FEEL???

岩岩睇返<燈草和尚> , 大至話 黃德斌 食左樣至剛到陽既野 ,限時唔出一出火就會七孔流血而死 , 植敬雯 為左救佢所以 ...
(就係為左睇 植敬雯 先拎出黎睇)
黃德斌 一路比 植敬雯 觀音坐蓮 , 一路哎 綺夢(陳寶蓮 既角色)

另外 , 仲有一套<古惑仔>唔知幾 ,
即係山雞爭做屯門話事人果套 ... 鄭伊面 死個兄弟劈酒劈醉左
李嘉欣 的左佢返家照顧 , 你當嘔到成身係要除衫拉 ,
跟住 ... 我都解釋唔到咁 , 李嘉欣 又除埋自己D衫 , 訓係佢隔離
仲主動抱住佢 , 佢就一路扑 李嘉欣 , 一路哎 細細粒
(黎姿 既角色 , 己經死左 ... 提多一提 , 係黎姿最有代表性角色)

各位姐妹點睇 ... 好感動  好虐戀???

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-21 17:33 發表 查看引用來源
岩岩睇返 , 大至話 黃德斌 食左樣至剛到陽既野 ,限時唔出一出火就會七孔流血而死 , 植敬雯 為左救佢所以 ...
黃德斌 一路比 植敬雯 觀音坐蓮 , 一路哎 綺夢(陳寶蓮 既角色)

另外 ,  ...
其實香港以前拍嘅三級片都幾好睇,最鍾意睇李麗珍、徐若萱,同埋有一個比較冷門嘅吳妙儀。

如果講咁多三級片,對我最有啟發性嘅係現代情慾篇之換妻檔案。

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-21 17:33 發表 查看引用來源
岩岩睇返 , 大至話 黃德斌 食左樣至剛到陽既野 ,限時唔出一出火就會七孔流血而死 , 植敬雯 為左救佢所以 ...

另外 ,  ...
未至於感動卦, 虐戀亦好似講唔通
除非自己本身係中意對方, 想獻身俾人或者純粹想救自己中意既人, 儘管明知對方中意既人唔係自己囉

回覆 2# cc19880910 的帖子

吳妙儀夠姣, 粒提子好黑

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-22 09:43 發表 查看引用來源
可惜佢嘅出品唔多

葉玉卿, 李麗珍果幾套都真係好值得回味
引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-22 08:57 發表 查看引用來源

其實香港以前拍嘅三級片都幾好睇,最鍾意睇李麗珍、徐若萱,同埋有一個比較冷門嘅吳妙儀。

如果講咁多三級片,對我最有啟發性嘅係現代情慾篇之換妻檔案。 ...

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-22 17:22 發表 查看引用來源
葉玉卿, 李麗珍果幾套都真係好值得回味

李麗珍比較接近我哋嘅時代感,葉玉卿嗰啲style唔係好接受到(雖然佢身材真係OK)🤣

講香港三級片, 點可以唔提單立文, 西門慶個批就唔講.

想講係, 我有次在某網站見到單立文有套叫"半妖乳娘",
以當年三級片的製作來講, 呢套真係幾唔錯.  大家不妨搵下.

原來咁多年前都有些咁高水準的戲. 唔知係香港定台灣拍呢?

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-22 09:43 發表 查看引用來源
係。我最近睇番一個,黃愛美amy
可惜,髮型吹得好高。否則更正。

邱月清, 葉先兒, 翁虹, 顏千汶, 童玲, 鍾淑慧, 鄭艷麗, 陳雅倫, 錢軍, 張睿玲, 舒淇, 徐若瑄, 鍾真, 温碧霞, 葉全真, 仲有好多唔記得名, 尤其是台灣幫, J到我日日唔見幾億兄弟

前往最後回覆