突然係度唸 , 其實 ... "深喉" 比 "肛交" 更傷身??? ^.^"

收藏  |  訂閱
30  5.1k

突然係度唸 , 其實 ... "深喉" 比 "肛交" 更傷身??? ^.^"

小弟一直鐘愛重口影片 , 但相對來講 , 肛交片我覺得女優反應還算可以接受 ...

但深喉既女優 , 好似個個都就快窒息 ,
而且側面睇 , 成個喉嚨都變晒形(夾硬撐大左)
都幾恐怖 ... ^.^"

香港都冇乜仔可以做到「深喉」

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-20 14:54 發表 查看引用來源
香港都冇乜仔可以做到「深喉」
但又會唔會學AV咁做刷牙動作?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-7-20 18:24 發表 查看引用來源
但又會唔會學AV咁做刷牙動作?
我冇試過

本宮都係鍾情重口   個人觀點係深喉比肛交困難
先聲明對我黎講其實兩者都係咁難, 但前者難度更高一級既原因
係肛交可以死攬住cushion去忍耐, 同埋最難頂都係龜頭入去果吓囉
插左入去之後其實勉強都受得住既
深喉帶黎果種嘔吐感係自然反應, 督吓督吓真係嘔左出黎真係一發不可收拾   
雖然我冇試過, 但我唔覺得果種想嘔吐既感覺可以好似疼痛咁靠意志力就可以忍得住

having said that 呢d 完全只係個人感覺, 有人可以覺得肛交好enjoy好舒服
亦有人掌握到竅門認為深喉完全冇難度
順帶葡萄一下, 既然都係幫人含, 我唔會想skip 左條脷同味蕾俾人直接射左入喉嚨囉

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-19 17:21 發表 查看引用來源
小弟一直鐘愛重口影片 , 但相對來講 , 肛交片我覺得女優反應還算可以接受 ...

但深喉既女優 , 好似個個都就快窒息 ,
而且側面睇 , 成個喉嚨都變晒形(夾硬撐大左)
都幾恐怖 ... ^.^" ...
其實有無諗過,男人深喉女人,條J插到條女入喉嚨啶,條女凟逐到忍唔到,一嘢咬落條賓周到,後果可以不堪設想。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-7-22 15:17 發表 查看引用來源

其實有無諗過,男人深喉女人,條J插到條女入喉嚨啶,條女凟逐到忍唔到,一嘢咬落條賓周到,後果可以不堪設想。
唔會啦 含得就收埋咗鵬牙 如果唔係下下都會刮到條J

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-23 09:47 發表 查看引用來源

唔會啦 含得就收埋咗鵬牙 如果唔係下下都會刮到條J
我又覺得佢講既不無道理喎
正常情況下當然係會收埋棚牙, 但喉嚨受刺激引起嘔吐係反射動作自己都控制唔黎
唔係話想忍就忍得住而且黎得都幾突然, 未必有時間伙準備點樣反應

咁娘娘含果陣既姿勢唔同都應該唔得避重就輕,後門就點都係痛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-23 11:11 發表 查看引用來源

我又覺得佢講既不無道理喎
正常情況下當然係會收埋棚牙, 但喉嚨受刺激引起嘔吐係反射動作自己都控制唔黎
唔係話想忍就忍得住而且黎得都幾突然, 未必有時間伙準備點樣反應 ...
無錯,當個喉嚨被屌到想嘔,就乜都控制唔到,咬咗落去就以後唔使玩。
所以俾我情願插女人屎眼,話晒呢個神秘地帶唔係個個女人俾入,入埋佢就覺得成個女人佔有晒。

前往最後回覆