想問各位中女或以上姐妹 : 有無幻想過 , 小鮮肉對於自己不能自控 , 強行 ... 左???

收藏  |  訂閱
30  4.4k

想問各位中女或以上姐妹 : 有無幻想過 , 小鮮肉對於自己不能自控 , 強行 ... 左???

如題 ..........................................

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-12 15:33 發表 查看引用來源
如題 ..........................................
幻想強左小鮮肉就有!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-14 12:00 發表 查看引用來源

幻想強左小鮮肉就有!
好多中女都有食,但e到無乜女人。得e位師姐出聲

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-12 15:33 發表 查看引用來源
我老婆唔鍾意細過自己嘅男人。

引用:
原帖由 kqy42717 於 2024-7-15 13:37 發表 查看引用來源
好多中女都有食,但e到無乜女人。得e位師姐出聲
的確係冇以前咁多...
都唔係淨係女人既, 捨得分享故事既男人都少左好多啦! 好在仲有樓主耐久唔中有d 令人有幻想空間既問題po
否則真係唔知繼續上黎為乜

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-15 14:18 發表 查看引用來源

的確係冇以前咁多...
都唔係淨係女人既, 捨得分享故事既男人都少左好多啦! 好在仲有樓主耐久唔中有d 令人有幻想空間既問題po
否則真係唔知繼續上黎為乜 ...
覺得呢度人口老化得好緊要,所以令到呢度靜咗落嚟

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-15 14:18 發表 查看引用來源

的確係冇以前咁多...
否則真係唔知繼續上黎為乜 ...
我有分享架,係出邊個熟女post。但無熟女分享食小鮮肉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-15 14:21 發表 查看引用來源

覺得呢度人口老化得好緊要,所以令到呢度靜咗落嚟
咁應該愈來愈多熟女haha

引用:
原帖由 kqy42717 於 2024-7-15 14:25 發表 查看引用來源
我有分享架,係出邊個熟女post。但無熟女分享食小鮮肉
咁我記憶中都有分享過少少囉
只不過絕大部份既所謂食, 都係用上面個口食咁解
年齡比自己小既的確係好難會有中意對方果種感情出到黎, 食佢(地) 純粹只係為貪玩
承認同時係有少少show off/ impress 人既成份

賣相好既小鮮肉嘛, 係另外一種性感
果種男人味係冇乜, 但另一種男人味比較重, 而且份量多d, 結d
當然亦都出得快d, 敏感既反應又搞笑d 咁囉!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-15 14:45 發表 查看引用來源

咁我記憶中都有分享過少少囉
只不過絕大部份既所謂食, 都係用上面個口食咁解
年齡比自己小既的確係好難會有中意對方果種感情出到黎, 食佢(地) 純粹只係為貪玩
承認同時係有少少show off/ impress 人既成份 ...
男人食熟女就貪女人味/不倫feel/征服感。純情c9定姣婆都好吸引。純情c9一上床屌到佢主動要多q個種反差感好正。姣婆唔洗講,最enjoy睇作淫樣。
總結就係年齡差愈大,愈刺激

前往最後回覆