上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
304  67.4k

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

之前小弟已經有兩個po分享咗老婆、紅顏sp同其他女人有好多師兄話想分享下食女、人妻、中女、怨婦等種種真實經驗同過程
小弟又分享下與及同各位師兄討論下,歡迎各位師兄分享經驗、過程同照片🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️及多多支持
小弟拋磚引玉,先分享一個好多年前食過嘅人妻怨婦🤫🤫

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 20:48 發表 查看引用來源
之前小弟已經有兩個po分享咗老婆、紅顏sp同其他女人有好多師兄話想分享下食女、人妻、中女、怨婦等種種真實經驗同過程
小弟又分享下與及同各位師兄討論下,歡迎各位師兄分享經驗、過程同照片🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️及多多支 ...
呢個怨婦好似好進取咁喎!😬

怨婦人妻係中女(2年)
朋友未做人妻前一Q
中女人妻(多P)

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 20:48 發表 查看引用來源
小弟又分享下與及同各位師兄討論下,歡迎各位師兄分享經驗、過程同照片🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️及多多支 ...
大波人妻,雖然個相貌唔似標緻,但很會啜嘅樣子。

師兄是我等所羨慕。。。。

謝謝分享。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-9 21:51 發表 查看引用來源
呢個怨婦好似好進取咁喎!😬
呢條中女係非常進取,一陣間講下我點識佢同之後一啲事

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-9 22:34 發表 查看引用來源
怨婦人妻係中女(2年)
朋友未做人妻前一Q
中女人妻(多P)
師兄請你分享下你嘅經驗,大家交流下

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-9 23:01 發表 查看引用來源

大波人妻,雖然個相貌唔似標緻,但很會啜嘅樣子。

師兄是我等所羨慕。。。。

謝謝分享。
呢條大波人妻叫idy,我識佢嗰時佢大約33歲(係好耐之前)當時我啱啱結左婚,佢樣貌唔算標緻但係大波略肥
有一日我坐咗喺灣仔有間酒吧飲酒,見到佢一條女坐喺度,吊帶低胸露出半對波,好似唔係好開心咁喺度飲悶酒
當時係happy hour我見冇乜人,就埋去勾搭佢同佢傾計話請佢飲酒,佢竟然來者不拒,同我交談
我先知道佢有個老公大佢十幾年,佢老公係專業人士,佢係冇嘢做好得閒嗰隻,最初都係傾下閒偈冇乜特別,之後話交換電話第日再出嚟飲
一段霧水情緣又或者應該講我第一次食人妻就係咁開始

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 23:20 發表 查看引用來源

呢條大波人妻叫idy,我識佢嗰時佢大約33歲(係好耐之前)當時我啱啱結左婚,佢樣貌唔算標緻但係大波略肥
有一日我坐咗喺灣仔有間酒吧飲酒,見到佢一條女坐喺度,吊帶低胸露出半對波,好似唔係好開心咁喺度飲悶酒
當時係happy ...
人妻真係好誘惑, 淫人老婆真興奮

最近有個啱啱生完就發現老公偷食
嗰期陪佢開解佢
有次忍唔住攬住佢嚟錫
錫到忍唔住佢自動波坐上嚟

引用:
原帖由 choibbchoi 於 2024-7-9 23:32 發表 查看引用來源
最近有個啱啱生完就發現老公偷食
嗰期陪佢開解佢
有次忍唔住攬住佢嚟錫
錫到忍唔住佢自動波坐上嚟
正吖,分享多d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆