那一年聖誕

收藏  |  訂閱
19  10.5k

那一年聖誕

睇咗好多年耐,一直都好想寫,想寫返過往嘅經歷,當係回憶錄也好,為保留私隱,部分資料會有所更改,另外因為故事時間橫跨x十年,所以我計劃會以個別故事形式出現,時間未必順序,希望大家多多支持。我個人比較重個人感受,情節可能比較長,至於個別甜位可能未必描述得太詳細,請諒。

#2 上司下屬
http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D1

#1 那一年聖誕

故事時間回到讀緊U個陣,唔係香港嘅,自己係出面租房住,同另外一個唔係好熟嘅同校師兄合租,其實呢橦有好幾個單位都係比我地嘅學生租咗,間隔係一間大房兩張床,類似酒店咁,所以無私人空間,平租,無計啦。係聖誕節期間,當然同d同學去bar飲酒,其實我無諗住溝女或者咩,因為我個陣啱啱同香港個女朋友分咗手,原因都係個個,分開兩地係好難維持,所以心情好down,只係想去個d地方好似會令自己開心d咁…
因為聖誕關係,氣氛特別好,其他同學就周圍同人飲野玩下咁,我就獨自坐係度感受節日氣氛,我見無聊,自己走先去食宵夜,食完就返去,點知係樓下撞到我room-mate,佢唔係單拖,竟然係拖住住我對面單位嘅同校女同學,叫佢做A先,我心諗,diu,你無野嘛,雖然我唔介意有免費AV,不過我肯定無得訓,點知…
原來佢同A諗好,叫我過對面A度訓,我當時無諗咁多,只係入自己房攞好牙刷啊,睡衣個d就過去,當我入到去A房時,發現原來A room-mate都係度,叫佢做B,佢係自己張床度睇緊電視,著住睡衣,有冚被。其實我都無心情,是但求其就梳洗就上床訓,人生就係咁,好佛系,女要黎,自然就有女食。講返先,當我上到床,B主動息電視,主動搵話題同我傾,原來我地同年,只係唔同系,平時係走廊都係叫早晨,無兩句,講講下好自然就講到大家嘅感情事,一講佢突然變樣,好傷心咁喊,叫我過佢張床比佢借個膊頭攬下,我當然ok,我個腦有閃過可能有機,不過理智話我我知道人地有男朋友,唔可以亂黎,所以都係做正人君子,攬住佢一路講,心情開始平復,原來佢同佢男朋友都係異地戀,keep得好辛苦…大家好似好有共鳴,好明白大家嘅處境感受,同時間由於太多身體接觸,大家都開始feel到有d野,訓係度攬住對腳當然交叉住,咁佢對腳慢慢開始頂我支棍,我對手由開始撫摸背脊安慰佢變咗慢慢遊走咗去摸胸,與之同時,好似磁性相吸,大家嘅嘴唇好自動咁就吸埋一齊車,大家開始不規矩嘅行為,我個腦有諗,究竟係聖誕氣氛?定大家心靈空虛寂寞? 咩都唔諗,好好享受啦,佢溫柔嘅手撫摸我全身,令我酥麻,我用嘴錫佢全身,佢開始發出呻吟聲,佢身材一般,只有米五左右,胸係A,不過勝在反應超正,佢嘅呻吟聲,佢嘅身體反應都話你知,佢好享受,我都好享受,當除埋佢條底褲,我手指入去到洞門口,已經濕濕地,其實已經可以入得,不過我都好享受大家嘅前戲,我手指慢慢進入,因為我當年個年代唔係個個女都鍾意比人用手指入,我個人亦唔鍾意勉強人,最緊要大家都享受舒服先係最緊要,佢無反抗,即係同意可以用手指,反應開始大,呻吟聲開始加重,呼吸開始密,我另一只手就係佢個胸,講咗咁耐,其實對只手一直都有渣住我支棍撫弄,特然佢捉住我只手返上黎,示意我要下一步,我特然醒起無準備domdom,我猶豫之際,佢另一只手已經伸去床頭櫃攞野,一個明白事理又識做嘅女仔係會好俘虜男人嘅心,大家第一次,都係傳統嘅男上,佢享受嘅表情,銷魂嘅聲音到現在我仲記得,張佢對腳拎起,入得更深,反應更大,好刺激,係視覺同聽覺莫大享受,唔係睇AVd 女表演點都係做戲,眼前呢個係真實,佢無需要扮野,大家都係肉體上交流,佢個洞每下收縮都感受到,轉咗2、3個動作,我問佢你咩最舒服? 或者想要咩動作,話我知,佢好喘氣又溫柔咁講,”我聽你的”(用國語講,大家可以幻想一下,個個moment佢咁講真係想爆),我聽完簡直顛咗,點解可以有咁正嘅女人,我立即瘋狂不停大力抽插,同時我竟然聽到對面房嘅歡愉聲,原來大家都忙緊,佢攬住我越黎越實,聲音越黎越緊束,同時我都射咗,之後大家相擁而睡。
訓咗陣,又搞多次,回味無窮。

總結,今次第一篇,文筆可能唔係咁好,請包容。我打呢篇自己都有睇到硬,哈哈,希望大家欣賞,以後仲有好多分享。

這種突然間的刺激我最鐘意!
之前成日都有,以家結左婚只可幻想了

描述得幾好~~師兄寫得唔錯

多謝,你都話之前都有,咁唔洗幻想,想當年一下就得

引用:
原帖由 天空次郎 於 2018-6-25 02:40 PM 發表 查看引用來源
這種突然間的刺激我最鐘意!
之前成日都有,以家結左婚只可幻想了
多謝,你都話之前都有,咁唔洗幻想,想當年一下就得

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2018-6-25 03:13 PM 發表 查看引用來源
描述得幾好~~師兄寫得唔錯
多謝支持,之後會再有更多推出

有名你叫喇,都話性誕節咯。

留名等更新,加油啊師兄!!!

引用:
原帖由 香港小樓盤 於 2018-6-26 07:08 AM 發表 查看引用來源
留名等更新,加油啊師兄!!!
多謝支持鼓勵,已經開始寫緊,因為返緊工,一有時間就寫,另外我已經計劃有幾個題目,唔知大家想睇邊個題目先? 不過希望有多d觀眾支持鼓勵先

加油啊師兄!

前往最後回覆