上一頁下一頁
發新話題

中出網女part1 #1 part2 #146

收藏  |  訂閱
217  46.5k

中出網女part1 #1 part2 #146

第一次出post 唔好見怪

話說前幾晚半晚唸住訓果陣,我記果陣3~4,第二日還要返工
電話毛啦啦響起,完來係我一個未見過既電話
把聲超甜好好聽 我未問邊個羅,
佢就話我未係你早幾日係第二個討論區識果個女仔:smile_14:
我當時就問佢係邊,點解咁嘈,佢就話係酒吧飲酒飲左好多
佢話好想有人陪,問我出唔出來,我當然話出啦!
9秒9啦啦聲換衫,出到去見到佢以經係酒吧門口等緊我
長頭髮,中等身材ok 靚女,上圍睇落都有34.26.35:smile_47:
我未問佢做咩飲到咁醉羅,點知我一出聲問就車左過黎又攬又錫
成對波咁貼左過黎感覺好正,車左陣我地就停左冇車
坐左係公園度傾佢點解唔開心,完來係佢男朋友出面有第二個
等佢喊完我未話送佢回家羅,佢話唔想返屋企,我就問佢想去邊
佢話想有人陪下佢,去邊都冇所以,我未話不如開間房比妳休息啦,佢話好
上到去,佢話沖涼先,我就坐左係度睇電視,佢毛啦啦叫我話冇拎毛巾叫我拎比佢

要開工,夜少少再post

支持

師兄講過算數:smile_38: :smile_o12:

我吹:smile_o11:

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-4 12:02 PM 發表 查看引用來源
支持

咁就多D入黎啦

姐姐介紹到!
我都實扑下!
引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-4 12:02 PM 發表 查看引用來源
支持

引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-10-4 12:19 PM 發表 查看引用來源
姐姐介紹到!
我都實扑下!

妹妹,我地一齊吹啦~

引用:
原帖由 hime2244 於 2011-10-4 11:59 AM 發表 查看引用來源

佢就話我未係你早幾日係第二個討論區識果個女仔 ...
咁爽?:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-10-4 12:19 PM 發表 查看引用來源
姐姐介紹到!
我都實扑下!

多謝支持:smile_o06:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2011-10-4 12:24 PM 發表 查看引用來源
咁爽?:smile_04: :smile_04: :smile_04:
嗯嗯
今晚得閒再post:smile_o01:

引用:
原帖由 hime2244 於 2011-10-4 11:59 AM 發表 查看引用來源

佢就話我未係你早幾日係第二個討論區識果個女仔 ...
上圍睇落都有34.26.35<----你一去到就SCAN左人地

唔支持都唔得喇

引用:
原帖由 superchoco 於 2011-10-4 12:39 PM 發表 查看引用來源

上圍睇落都有34.26.35
睇落去感覺有34.26.35

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆