上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  28.9k

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

各位師兄自己睇下張單, 叫了8支紅酒, 2打零9支啤酒, 14罐七喜, 另外送左兩支紅酒, 13份小食, 埋單扣埋火車票310, 同埋港幣埋單 $4166, 如果11個人, 每人380港紙, 甘都叫呃你叫貴的話, 我真係無野好講了

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-8-6 05:14 PM 發表 查看引用來源
各位師兄自己睇下張單, 叫了8支紅酒, 2打零9支啤酒, 14罐七喜, 另外送左兩支紅酒, 13份小食, 埋單扣埋火車票310, 同埋港幣埋單 $4166, 如果11個人, 每人380港紙, 甘都叫呃你叫貴的話, 我真係無野好講了

http://i6 ...
oh 原來如此 :smile_o10:

Thanks for sharing

引用:
星期六有个老友約左上去一行11人去富x:smile_35: ,因老友上次去過拿咗个雷x个电話訂房下午5:00到左一問原來訂咗最大果間房都系2仟8 另有窗房255無窗225人房:smile_14: ,人房間野唔系好大十零人加女差不多座滿:smile_39: 但人面有多間套房連電腦可上網:smile_34: 另有間麻雀房都可以,座落D人己取果盆小食另羅了六支奶類放底我們见了問系咪唔駛錢桟地話D嘢跟房來D奶要呢做乜我地話全部攞走回來再上:smile_22: 當時巳覺有問題所以已訂了个老友如果要叫嘢全都由他簽單到6:10D女開始到選妃大堂應該得100零人都可以:smile_45: 後食飯8:00回來叫嘢紅酒分208,238,288買二送一啤酒4佰幾買一送一,雪碧好似25,OK唱歌:smile_38: 失中 等等中塲有D女女見老友飲到咁上下話叫嘢飲送來叫簽單要60元杯嘢:smile_55: 好彩要簽單唔要,玩玩下想話要小食找雷x送又唔見人:smile_53: 到最後到送得两支紅酒,,玩到2:00算脹4,680飲咗10支230元紅酒送5支+送2支1打啤洒另在下面抽獎送多6支原來間套房要100元果盆要80元想找雷x打拆又失踪:smile_55: 最後都要4,600你地話貴唔貴 .........D團唔知点做450全包房.......下次都系跟團:smile_19:
個CHING可能唔滿意頭6項要成RMB500又冇得唔要既消費, 再加上埋單時又搵唔到人打折所以先咁慶

:smile_22: 都係師兄夠心水清
所以話執到都要睇清楚, 何妨係.......

真相大白了! :smile_o04:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-8-6 05:14 PM 發表 查看引用來源

http://i6 ...
咁都搵到張單咁利害:smile_o04:

果盤 + 雜項係K房都要收架啦,何況重係 RMB2000+ 低消嘅大房?又飲又食除埋 400零蚊 個人頭玩成晚都重嘈話貴?真係無嘢好講。lossmylove 不如早D返歸食自己好過啦!

紅酒買四送壹....

團長果然係有心人 , 為富豪盡心盡力 , 一個字 , 勁 !

:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆