上一頁下一頁
發新話題

霸王真係好勁 !! 呢個月試到佢既神奇效果!!!

收藏  |  訂閱
70  11.3k

霸王真係好勁 !! 呢個月試到佢既神奇效果!!!

霸王可以生髮, 但我用左幾個月後, 發現除左可以生髮外, 仲可以提高性功能

用過霸王都知, 洗完頭後會有少少 "那那地", 麻俾感覺, 因此, 我就個半月前開始, 用來洗埋條野, 結果, 不出所料, 無論硬度, 及持久度, 都有所提升

最奇特係, 我做果時, 會用佢當埋 KY, 條女竟然好似 hi, 唔係講笑, 幾個都係咁, 以前都係果幾個, 但唔會有咁既反應!! 但有最麻煩係佢做做下會起泡, 同有人蔘味, 條女問我咪黎我都唔知答唔答佢佢!! :smile_22:

如果你所講係真的話,用霸王當KY即係搵條女嚟挍飛。不如你下次試埋用Gel同美原髪彩吖。:smile_o14:   

吾係呀,真係好多泡喎

引用:
原帖由 低賤會員 於 2009-7-2 01:24 AM 發表
霸王可以生髮, 但我用左幾個月後, 發現除左可以生髮外, 仲可以提高性功能

用過霸王都知, 洗完頭後會有少少 "那那地", 麻俾感覺, 因此, 我就個半月前開始, 用來洗埋條野, 結果, 不出所料, 無論硬度, 及持久度, 都有 ...
下次做果陣,直接用田7塞入條女下面la~信我....效果更佳:smile_34:

引用:
原帖由 低賤會員 於 2009-7-2 01:24 AM 發表 查看引用來源

用過霸王都知, 洗完頭後會有少少 "那那地", 麻俾感覺, 因此, 我就個半月前開始, 用來洗埋條野, 結果, 不出所料, 無論硬度, 及持久度, 都有 ...
CHING, 下次不如成碗人蔘雞湯倒入去條女個"西"到, 效果可能仲好...........

成龍冇介紹錯啵

係出泡個位搞笑-_-

條女好慘-_-"
出泡泡g0r到好GAG.

有無攪錯呀,你有無當人地係人呀?:smile_22:

笑死我啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆