上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.9k

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-3-17 01:16 PM 發表
總覺得今場自家飛有冷味... :004:
好野喎, 真係有味, 我自問點捉都捉唔到!

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-3-18 06:42 PM 發表
第九場除左零用錢同鐳射寶外,我會要埋隻上浦福星;)
中條熱既, 二串三應該歸唔到本, 下次再努力! :022:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-19 09:29 PM 發表
第一場:好有勝特區寶、榮進寶寶 ----------------------> Q
第二場:金星、馬威力、光速 -------------------------------> P
第三場:[ ...
又會咁岩o既,我又臨尾買返第八場將軍、財到得勝串第九場:零用錢、鐳射寶連嬴加位置Q 再執埋天仲之寶同詩情畫意單頭Q同位置Q,最衰冇串暈咁多場(筆直有限;)),唔係就真係和味羅。不過今天都執番一千,睇o黎我地兩個一齊返生喎,星期三再夾番條無敵過關食住個勢先:014:

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-3-19 10:10 PM 發表

又會咁岩o既,我又臨尾買返第八場將軍、財到得勝串第九場:零用錢、鐳射寶連嬴加位置Q 再執埋天仲之寶同詩情畫意單頭Q同位置Q,最衰冇串暈咁多場(筆直有限;)),唔係就真係和味羅。不過今天都執番一千,睇o黎 ...
好! 一於殺個佢片甲不留! :014::014::014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-19 21:54 發表

好野喎, 真係有味, 我自問點捉都捉唔到!
就係冇信您 , 十蚊單 T 都冇得中 , 失敗...

:022:你買親都好熱wo,d馬..........我今日第4場貼左隻33倍跑第2........又冇睇小飛像行圈.....-.-'''唔係實走去買連勝......最後我都係冇買.......如果早d起身.........呢場連羸 賺4200幾.........我會買100蚊..你地可以計計-.-''
我d 拍拿簡左4埸..中曬頭1,2位.......:022:<<佢走佢買20蚊........:007:夜馬冇咁好賭...都係再遲下先買.....:014:總要抄股票...日日d時間比曬呢兩樣野...真煩

引用:
原帖由 拜金 於 2006-3-20 03:52 AM 發表
你買親都好熱wo,d馬..........我今日第4場貼左隻33倍跑第2........又冇睇小飛像行圈.....-.-'''唔係實走去買連勝......最後我都係冇買.......如果早d起身.........呢場連羸 賺4200幾.........我會買100蚊..你地可以計計-.-''
我d 拍拿簡左4埸..中曬頭1,2位.......<<佢走佢買20蚊........夜馬冇咁好賭...都係再遲下先買.....總要抄股票...日日d時間比曬呢兩樣野...真煩
我買d馬有冷有熱, 全睇心水咋! 火焰之星和勝利飛駒當然熱啦, 但將軍和零用錢雖唔係冷, 但都算有肉食, 我冷個d狙擊手, 黑鷹等跑唔出都無辦法.........:022::022: 第四場隻東方名駒前仗跑得咁好, 今次實要拖, 我都貼左佢, 不過無膽...............:011:

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-3-19 11:43 PM 發表

就係冇信您 , 十蚊單 T 都冇得中 , 失敗...

中唔到單T唔緊要, 最緊要有錢收! :014:

引用:
原帖由 拜金 於 2006-3-20 03:52 AM 發表
:022:你買親都好熱wo,d馬..........我今日第4場貼左隻33倍跑第2........又冇睇小飛像行圈.....-.-'''唔係實走去買連勝......最後我都係冇買.......如果早d起身.........呢場連羸 賺4200幾.........我會買100蚊..你 ...
有得中唔理係冷定熱我地都接受:014:如果你有正野,不防貼出o黎益下我地班網友。:014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-20 08:53 AM 發表

我買d馬有冷有熱, 全睇心水咋! 火焰之星和勝利飛駒當然熱啦, 但將軍和零用錢雖唔係冷, 但都算有肉食, 我冷個d狙擊手, 黑鷹等跑唔出都無辦法.........:022::022: 第四場隻東方名駒前仗跑得咁好, 今次實要拖, 我 ...
nithan 兄快o的度條百零蚊Win 洗下底先啦:014::014::014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆