上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.9k

引用:
原帖由 wenfai 於 2006-3-15 02:40 PM 發表

多謝師兄的意見.
我唔係師兄, 仲係度學緊野, 得閒多點一齊黎研究下仲好, 唔好齋我講嘛!

雙T場合果然衰格, 過唔到自己既感情飛, 都係死落喜樂趣度, 明知山有虎, 偏向虎山行, 自己攞黎衰, 希望一尾場隻好樂意幫我復仇成功!

鑽石 @@ 咁耐無跑都贏頭馬,197倍,
隻果然好唔見左.....

引用:
原帖由 birman 於 2006-3-15 09:19 PM 發表
鑽石 @@".......爆冷

197倍............
估到果然好死硬, 但點都捉唔到粒鑽石! :022:

單T派 19856蚊 =.="....

點解唔係我中...嘻嘻

好樂意梗頸四, 唯有等出排位再努力過啦!

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-3-15 01:42 PM 發表

隻鷹隼真係令我心思思,呢隻黑仔馬近呢10場都未試過抽過6檔以內,但隻馬有幾場未段都有22秒幾,非常凌厲,係搏就係搏呢o的冷腳入位,咁先有得執,唔係就好似上次咁黑仔中晒三隻連單T補埋都回唔到本,返正呢排 ...
好野喎! 鷹隼都俾你捉到, 有無買少少win, 好樂意梗頸, 你條位置Q欠少少呀陰公! :022:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-16 08:48 AM 發表

好野喎! 鷹隼都俾你捉到, 有無買少少win, 好樂意梗頸, 你條位置Q欠少少呀陰公! :022:
冇呀!!!:020:

我每個賽日都係買1條鐵角Q同PQ 2串3 從來都唔買 WP,呢次真係走大寶,鷹隼呢o的馬嬴馬真係千載難逢,仲要貼中添,但係比你都唔會買Win 呀,買Q做腳都係要度一輪先決定買 (事關每次都係買3隻做鐵角),唯有再接再厲啦,下次再度過一隻正野比大家參考下:022:

隻鷹準今次改變左跑法,以往都係跟住領頭馬 保持 3、4位置,未段時唔時o黎一個凌厲衝刺,唔係次次得o既原因係呢條馬頗為黑仔,我講過呢隻馬抽到內檔o既機會係少之又少,所以一開閘要衝一段插入內欄保住3、4位置比較浪費氣力,今次全段留力貼欄守住後面,直路抽出望空跑,如果以後繼續維持跑法,再加抽到內檔o既話,真係要認真睇一睇。

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-3-16 10:18 AM 發表
隻鷹準今次改變左跑法,以往都係跟住領頭馬 保持 3、4位置,未段時唔時o黎一個凌厲衝刺,唔係次次得o既原因係呢條馬頗為黑仔,我講過呢隻馬抽到內檔o既機會係少之又少,所以一開閘要衝一段插入內欄保住3、4位置比 ...
今次匆出明顯處心積慮, 唔係爆軚, 爆冷食到應, 下仗多數無影!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆