上一頁下一頁
發新話題

[其他] 勝不驕敗不餒(#4980皇家蘇斯達 #4986盧多格德斯)

收藏  |  訂閱
5.0k  276.1k

引用:
原帖由 lion449 於 2014-7-24 11:33 PM 發表 查看引用來源
原來呢度大把 我就係pm呢d俾人ban架:096::096::096::096:
lion兄, u仔足版呢度我同另一版主...康版主處事好公道, 放心討論及幫助大家劏狗:036:

引用:
原帖由 lion449 於 2014-7-24 11:39 PM 發表 查看引用來源
唔駛多謝 我只係提供有乜野抵買 至於開唔開得出........ 超出我控制範圍啦 總之勝不驕敗不餒啦......

請問這個方法,用了有冇一年?

洛辛堡 1.67
陰公......:022:

回覆 #461: 勝不驕敗不餒(希望大家睇睇第一頁 施普#43 洛辛 聖莊#52 馬瑟#165)

有你咁講放心晒:045:長駐這裡了 真心希望你們生意興隆 蒸蒸日上:072::072:

回覆 #460: 勝不驕敗不餒(希望大家睇睇第一頁 施普#43 洛辛 聖莊#52 馬瑟#165)

唔怪之得呢排日本仔敢惡搞

引用:
原帖由 kiloksky 於 2014-7-24 11:41 PM 發表 查看引用來源
洛辛堡 1.67
陰公......:022:
洛辛堡 1.67 ,直買客������

引用:
原帖由 肥控兄 於 2014-7-24 11:40 PM 發表 查看引用來源
假波....
至於邊一場,我盡力打聽下.....
因為我有個FD係係日本做球正:035:
我盡能力打聽下.....
正:036: 加埋有內應, 大家識點玩啦:098:

引用:
原帖由 lion449 於 2014-7-24 11:38 PM 發表 查看引用來源
早知唔駛p來p去啦 呢度大把呀兄弟:096::096:謝版主:045::045:

呢個版主好人 資料又足 又公道  日職又有料。 錯有錯著阿:036:

多謝師兄...先win 一場...買左洛辛保同聖莊士東3X3~

lion兄,支持你
雖然平時我無咩出聲,但你出的心水我場場都有跟的
今日搵左成日都搵唔返你個post,收到風你過左黎呢邊即刻過黎支持你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆