上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.9k

引用:
原帖由 abmysty 於 2006-3-15 01:54 AM 發表
4場10 東莞之威  
6場5 西北三雄  

唔知e2隻如何呢?
如果買位置q用黎配~買唔買得過呢~?
東莞之威咁辛苦先贏到一場, 上仗卻突然走去跑泥, 怪怪地, 論馬當然無乜著數, 但有成四十倍兼係雙T場合, 若作冷腳的確有考慮價值! 九十九倍既駿馬得寶都闖到入黎, 冷腳最緊要係自己喜歡, 咩賠率都唔駛理!
至於西北三雄前幾場巫斯義騎連場接近但未能贏, 而上仗用桑迪斯輸唔奇, 今次換賴容安應該比桑迪斯好, 而且騎者剛到步為爭取座騎應會有賣力表現, 但首戰谷草能否發揮應有水準難料, 若有接近十倍我會考慮拖, 然而目前只有四十幾蚊, 偏熱過頭, 而且今場不乏俗草健將和長途好手, 此駒若繼續無肉食, 我覺得不值搏!

引用:
原帖由 nithan 於 2005-12-13 08:56 發表
馬膽心水往績:

勝出率:6/29(20.7%)   上名率:17/29(58.6%)

[url=http://forum.uwants.com/viewthread.php?tid=1663498&pid=32066100&page=45&e ...
我都好鍾意,請問另外一只喜樂趣點睇,唔該比少少意見.

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-3-14 02:56 PM 發表
nithan 兄,第八場唔好走漏金融基地,金融基地谷草1650成績唔錯同傻強亦合拍,如果步速快可爭一席,唯獨呢場欠快放馬,但係隔晚有8倍賠率,我會加佢做腳,另外鷹隼匆匆再出,如果睇佢往績,佢跑一場差跟住就會有2 ...
隻鷹隼真係令我心思思,呢隻黑仔馬近呢10場都未試過抽過6檔以內,但隻馬有幾場未段都有22秒幾,非常凌厲,係搏就係搏呢o的冷腳入位,咁先有得執,唔係就好似上次咁黑仔中晒三隻連單T補埋都回唔到本,返正呢排黑仔,輸多一場唔多覺,但中左可以返本,6、7位置Q成38倍,一於搏佢一搏。 拖埋你隻好樂意

第八場鐵三角連嬴加位置Q
7. 金融基地 + 9. 好樂意 + 6. 鷹準

第五場鐵三角連嬴加位置Q
8. 果然好 + 5. 富有心得 + 6. 原路人

果然好同富有心得就一早要左,唯獨是原路人同哈哈妙兩隻差唔多,所以就選左隻一千準少少o既原路人

2場過關2串3 成為3百大洋,再補多一條單T 2串3 30雞

今次要祝自己好運先得;)

引用:
原帖由 wenfai 於 2006-3-15 10:43 AM 發表

我都好鍾意,請問另外一只喜樂趣點睇,唔該比少少意見.
你梗係無睇我#442張帖, "第四場: 唔駛問阿貴, 非喜樂趣莫屬, 看過上仗後已唔怕外檔, 柏寶的確能幫到隻馬好多, 必能扶搖直上, 三班都有頭馬, 仍處四班兼只加六磅不算過份, 希斯寶藏有力三連捷!"
而且此駒我今季視之為銀行馬, 當然捧之啦!

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-3-15 01:42 PM 發表

隻鷹隼真係令我心思思,呢隻黑仔馬近呢10場都未試過抽過6檔以內,但隻馬有幾場未段都有22秒幾,非常凌厲,係搏就係搏呢o的冷腳入位,咁先有得執,唔係就好似上次咁黑仔中晒三隻連單T補埋都回唔到本,返正呢排 ...
唔駛自己祝自己, 等我祝你好運啦! :014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-15 14:12 發表

你梗係無睇我#442張帖, "第四場: 唔駛問阿貴, 非喜樂趣莫屬, 看過上仗後已唔怕外檔, 柏寶的確能幫到隻馬好多, 必能扶搖直上, 三班都有頭馬, 仍處四班兼只加六磅不算過份, 希斯寶藏有力三連捷!"
而且 ...
多謝師兄的意見.

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-15 14:12 發表

而且 ...
同時請問第2場健康大師點睇.

請分析第7場只卓越成就,今次賠率熱左好多.

引用:
原帖由 wenfai 於 2006-3-15 02:41 PM 發表

同時請問第2場健康大師點睇.
無獨有偶, 你問隻健康大師又剛好係我個場既首選, 但我唔打算係重心場合, 個場應該唔買, 買都唔係打算買place, 個場真係無乜邊隻鍾意, 要健康大師係貪佢初降班且有好檔, 低班有多少少質和好位兼有大師傅壓陣, 所以先作首選, 但係隻馬之前跑極都唔掂, 信心當然不大, 就算搏都只係試place! 如果喜歡冷門, 同場既路路旺有得諗, 無理由落到五班都唔得, 小心隨時爆!

引用:
原帖由 wenfai 於 2006-3-15 03:56 PM 發表
請分析第7場只卓越成就,今次賠率熱左好多.
熱左可能係因為騎者多人留意, 再加上今場無重心馬, 全場最冷已經係去到只有38倍既聚寶駒, 而佢上次冷到八十倍, 係因為有廿二蚊既寶樹勁盈和四倍既財到得勝同場, 乜飛都扯走哂, 所以表面係八十幾倍變今次廿倍, 實則唔覺係落飛搏殺個種, 而且隻馬近都無近過, 難有信心!
今場我會試下上次存心熱倒既同心拍檔, 韋達有心機當然可以克服十二檔, 加上一早都知一哩掂, 縮程都可以搏殺得手, 明顯有手係手, 今場熱極有個譜, 有得諗!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆