上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  124.2k

:044: 教主你唔係呀嗎!{分}多可以比D我:041:

:044: 投注跑第四遊戲:043:
投注馬匹:1第8場:1.俊歡騰
投注積分:300分

kan_sir1988  2007-3-17 10:47 PM 積分 300   積分轉出

教主今日 方記 出手

18/03/2007 , 星期日 , 沙田

恐怖活動第二擊:連珠炮發................真係似勝者為X
玩下馬提供:
第1場:11.大滿貫2、9.暗飛聲P、3.拔尖兒....................PQ117.5
第2場:8.凱風W、4.好兄弟、7.八對半..........................
第3場:2.智勝寶、1.拖肥糖W、6.威其利2......................Q612.5...&Q156.5
第4場:9.彩虹綠洲拖1.無極P、5.威勁多W、13.卓暉.........
第5場:9.上浦褔星拖12.加洲好運W、8.馬主叻、4.勁者...
第6場:3.富士晨曦拖7.褔星拱照、1.開心果、6.金剛小子....
第7場:3.好爸爸W、1.好利成2、7.小武士.......................Q16...$PQ11.5
第9場:4.榮進寶寶P拖7.永旺財W、13.喜德寶、2.叻百利....PQ29.5
第10場:6.企業精神2拖5.跋扈飛揚、2.魔術師P、13.開心多多.....PQ395.5
心Q:R7:3-1.7    R9:4-7.13     R10:6-2.5
教主單Q第5場:9.上浦褔星、12.加洲好運.......................上浦褔星試準多時,今次强配出擊拚個明白,加洲好運抽到好檔不拚何時?
玩下波提供:
(六)4.鹿島鹿角客勝2.37
(六)11.多蒙特和3.15
(六)25.諾域治和3.20
(六)27.狼隊客勝2.45
(六)35.克魯和3.25
(日)55.波爾多客勝2.65

今日有跟必有錢贏,教主繼續發揮無私精神,為各弟贏到哈哈笑!:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-18 07:38 PM 發表
18/03/2007 , 星期日 , 沙田

恐怖活動第二擊:連珠炮發................真係似勝者為X
玩下馬提供:
第1場:11.大滿貫2、9.暗飛聲P、3.拔尖兒....................PQ117.5
第2場:8.凱風W、4.好兄弟、 ...
教主 下午晤見你?

陪老細去玩,今日掂嗎?今日好好運,贏到少少錢,係打比果場輸得好甘,因太集中【爆炸】搞到出左事,好在尾幾場頂得住,唔駛咁傷!:096:

如果跑爆炸、活力金剛,就發達羅!可惜無買俊歡騰,我指定第三:025:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-18 07:54 PM 發表
陪老細去玩,今日掂嗎?今日好好運,贏到少少錢,係打比果場輸得好甘,因太集中【爆炸】搞到出左事,好在尾幾場頂得住,唔駛咁傷!:096:
今日見個地晤太好 買小D!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-18 07:58 PM 發表
如果跑爆炸、活力金剛,就發達羅!可惜無買俊歡騰,我指定第三:025:
呢場教主你一定要睇返 , 好精彩隻 活力金剛 2000好勁

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-3-7 12:27 AM 發表

又唔好咁灰:092: 你要出位就要付出:096: ,但出醜亦都要:071:
好灰不過已證明唔係流就算,唔係無馬名、無膽,做到自已本份就算,下次只貼一場,唔洗咁辛苦,出去同啲兄弟吹下水,吸收新知識增值自已,自已重要學好多野,尚欠火路努力中!:071:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-18 12:40 AM 發表
:044: 教主你唔係呀嗎!{分}多可以比D我:041:

:044: 投注跑第四遊戲:043:
投注馬匹:1第8場:1.俊歡騰
投注積分:300分

kan_sir1988  2007-3-17 10:47 PM 積分 300   積分轉出
你咁都睇到!我估佢最多第三,跑第二我都好傷!:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆