上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.9k

大圓機應是坐二望一馬了

近排輸到怕,今日唔睇馬,係比賽區是旦抽一個人o黎跟,少注一百算了;)

唉, 真係唔好意思, 明確, 有作為, 狙擊手隻隻都win左, 偏偏貼左隻大圓機出黎, 諗住佢穩穩陣陣, 點知越穩陣就得個place, 我買三串四有作為, 狙擊手同佢, 斷尾關, 如果唔係就和味囉, 無陰公...................:006::006:

引用:
原帖由 winnerowen 於 2006-2-28 11:14 PM 發表
what about 高原晨光,我見佢跑起狀態,2檔又好跑,變化地又啱,不可不防wo
係咪你落飛? 落到得十倍win, 好勁, 食到應!

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-1 09:27 PM 發表
唉, 真係唔好意思, 明確, 有作為, 狙擊手隻隻都win左, 偏偏貼左隻大圓機出黎, 諗住佢穩穩陣陣, 點知越穩陣就得個place, 我買三串四有作為, 狙擊手同佢, 斷尾關, 如果唔係就和味囉, 無陰公...................:006 ...
咁都叫做打開勝利之門,我仲係食緊白果咋

首先希望各位原諒今次既馬會推介熱左, 只因我應為此三駒都有贏哂機會, 而且算係幾有信心個種, 若三隻贏哂就算熱極都有六倍幾以上, 在此推介三乘一, 若想穩陣可買三串四, 中兩隻可保本, 但本人會買三乘一! 今次吼告仔三隻熱門, 天行者, 幸運鑽石和安翹, 告仔今季成績未如理想, 今日屯重兵, 應會為馬房帶來好成績!

第二場: 天行者
上次贏既對手唔強, 輕勝七個多馬位唔算話好叻, 但咁既姿態以1.38.5完成泥地一哩, 實在係好好既賽績, 上仗處女馬身份仍熱到四十七蚊, 幕後信心亦可謂極強, 就算今場對手增強, 講緊泥地好既笑住贏和高風等, 都無試過咁快既時間完成此程, 此貴價馬難得搵到出路兼開左, 應會會藉本身泥地王本色, 專心係泥地扶搖直上, 排六檔能跟能放, 目前兩倍信心亦足, 應可再度輕勝!

第五場: 幸運鑽石
至今三出只有兩個位置, 只因路程上問題, 中距離以上才是最佳出路, 其實上仗本極有機會持質先贏一場千四, 但奈何早段實在欠缺應有速度, 以至遲遲才抽出望空追趕, 但為時已晚, 僅負不夠一個馬位, 今場循序漸進增至一哩, 好有機會在此破處, 馬主們乃有頭有臉既有錢佬, 告仔應唔會讓馬主們久等, 加上此駒四班必定大超, 今場唔多似有二班質素既對手, 以此駒質素應可順利贏馬開齋! 順帶一句, 有興趣單棍搭落天天開心度, 此條兄弟Q都幾有機會開架!

第十場: 安翹
上仗我未貼佢贏得, 而此駒亦一如我所願跟三位競跑, 可惜人算不如天算, 跟好位入直路卻要等位遲左望空, 該場慢步速, 福星拱照入直路已咬到上黎, 兼可以比安翹先快力, 末段快達廿三秒一, 福星拱照可謂成功先發制人, 安翹衰在遲左少少望空, 未能於入直路藉慢步速突圍, 唯有嘆一句欠運, 今場抽得十三檔, 應可順利切入再跟在前列, 換人上陣問題不大, 當然可以考慮到高雅志走去騎得運小子, 但兩駒質素有別, 兼前者屬爭打比入場卷希望, 再加上告仔和高雅志下季都分手, 有d馬唔用高雅志出擊亦唔奇, 最緊要係騎者可以幫佢贏到馬, 蘇銘倫離別在即, 和告仔合作當算愉快兼有成績, 此駒今場極有機會再為此拍檔帶來頭馬! 福星拱照上仗若唔係贏在入直路時既形勢, 可能未必夠贏, 今次安翹換上蘇銘倫, 福星拱照未必可以再偷到佢雞, 其餘對手亦未見突出, 相信只要過到福星拱照一關, 安翹應可為告仔連中三元!

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-3 09:21 PM 發表
首先希望各位原諒今次既馬會推介熱左, 只因我應為此三駒都有贏哂機會, 而且算係幾有信心個種, 若三隻贏哂就算熱極都有六倍幾以上, 在此推介三乘一, 若想穩陣可買三串四, 中兩隻可保本, 但本人會買三乘一! 今次吼告 ...
天行者應可再贏,上次實在太勁。只係怕好似之前幾次咁形勢大好下騎落去冇晒! 告仔講過隻馬好似有內出血毛病。
幸運鑽石隻馬就仲差少少火喉,幾次近但又贏唔到,計樣計血統應是必上二班之馬,怕唔夠隻天天開心穩陣,話晒有幾次千六經驗。
安翹真係買W次次跑P,我都中過幾次招服晒......易位難贏馬希望蘇銘倫幫翻一次手贏翻次喇!

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-3 09:21 PM 發表
首先希望各位原諒今次既馬會推介熱左, 只因我應為此三駒都有贏哂機會, 而且算係幾有信心個種, 若三隻贏哂就算熱極都有六倍幾以上, 在此推介三乘一, 若想穩陣可買三串四, 中兩隻可保本, 但本人會買三乘一! 今次吼告 ...
4隻都好ARM心水牙..我認為今日TONY+高雅志+韋達應該贏過半數頭馬...跟你買番條3x1 W..@50啦..
引用:
原帖由 kc10412 於 2006-3-3 10:01 PM 發表

天行者應可再贏,上次實在太勁。只係怕好似之前幾次咁形勢大好下騎落去冇晒! 告仔講過隻馬好似有內出血毛病。
幸運鑽石隻馬就仲差少少火喉,幾次近但又贏唔到,計樣計血統應是必上二班之馬,怕唔夠隻天天開心穩陣 ...
天行者呢隻馬係段段快既馬..佢一慢..末段都係keep住ga姐..上場有躍勝同佢鬥搶..今場有雄威同高風..穩勝!:014:

兩關喇 ! 叫糊... :017:

我跟你買,不過加埋我隻心水好輝煌整條4X11已經過兩關,希望贏晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆