上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  124.2k

引用:
原帖由 ito27149 於 2007-3-13 02:29 PM 發表
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-10 01:17 AM 發表
支持教主
個人心水
弟三場8 3 4 9
弟十場10 6 9 12 14
弟十一場 4 3 8 T腳{1 2 7 5}  

兄弟~~ 賭馬係以小博 ...
其實咁多隻,只要揀岩心水做膽,都可以接受,俾你揀五隻唔中咪重犯本!:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-13 02:48 PM 發表

:041: 多謝兄弟〔關心〕!小弟好幸運重未〔輸死〕:086: 冇錯以小博大係對的?99倍唔中買嚟有什麼用呢!有〔贏〕有〔輸〕未死得:071: http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3579325&extra=pa ...
你啲傻野佢竟然唔知,150元贏過萬,偶像係唔係呀!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-13 06:47 PM 發表
恐怖活動:第一擊波馬齊發
玩下馬提供:
第1場:3.老少雙雄拖6.友活力、8.揀得準、7.馬必威
第2場:3.財昇旺拖1.贏得多、10.起得勁、12.國富家强
第3場:2.彪形大漢拖3.愛菊、10.神龍奏凱、3.喜一龍
第4場:3. ...
運程指數:先中波贏啲賭本,如果唔中買細啲羅啲馬仔,三隻重心已經試準,食大茶飯係時候!:098:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-13 10:22 PM 發表

你啲傻野佢竟然唔知,150元贏過萬,偶像係唔係呀!:096:
:036: 教主!你先係我〔偶像〕呀:023:
:025: 唔怕老實講,我場場買七隻馬:096: 〔指定位置馬膽三重彩〕:098:
:071: 一日平均中3至5場〔有錢贏〕架:092: !因為我有方法選馬:131:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-13 10:43 PM 發表

:036: 教主!你先係我〔偶像〕呀:023:
:025: 唔怕老實講,我場場買七隻馬:096: 〔指定位置馬膽三重彩〕:098:
:071: 一日平均中3至5場〔有錢贏〕洵飢琣酗隤k選馬:131:  
你買果啲一定係2元一注既方法!是嗎?:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-14 12:02 AM 發表

你買果啲一定係2元一注既方法!是嗎?:096:
:071: 5元!重心馬份1至4選,5至7選冷門!都係30注飛=150元!〔2 4 7〕:098:
:041: 〔3 4 6〕就36注飛=180元:098:
:025: 有時中冷T派幾皮嘢架:092: 教主你話啦!咁算唔算〔以小博大〕:096: 唔通真係用10蚊羸十幾萬先叫〔以小博大〕?
:097: 所以樓上個位〔兄弟〕講嘅說話我當佢〔廢話〕:032: 羸定輸我自己〔心裹有數〕!
:092: 其實大家〔選馬〕 〔投注〕方法都唔同!

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-14 10:44 AM 發表

:071: 5元!重心馬份1至4選,5至7選冷門!都係30注飛=150元!〔2 4 7〕:098:
:041: 〔3 4 6〕就36注飛=180元:098:
:025: 有時中冷T派幾皮嘢架:092: 教主你話啦!咁算唔 ...
Do you try other alternative strategies?

e.g.
2 hot bankers [AB]

[AB 4 6] ($100)
+
[4 AB 6] ($100)

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-3-14 10:55 AM 發表

Do you try other alternative strategies?

e.g.
2 hot bankers

($100)
+
($100)
:030: 即係點?用中文得嗎?:097:

引用:
原帖由 ito27149 於 2007-3-13 02:29 PM 發表
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-10 01:17 AM 發表
支持教主
個人心水
弟三場8 3 4 9
弟十場10 6 9 12 14
弟十一場 4 3 8 T腳{1 2 7 5}  

兄弟~~ 賭馬係以小博 ...
兄弟...橫眉兄你都晤識,佢用10幾虳中過10000

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆