上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.9k

兩隻馬我自已都有貼, 希望齊齊贏錢, 另一提今晚多個彩池都有多寶, 祝你好運;)

引用:
原帖由 beanman 於 2006-2-22 03:01 PM 發表
兩隻馬我自已都有貼, 希望齊齊贏錢, 另一提今晚多個彩池都有多寶, 祝你好運;)
多謝! 大家咁話!

草上飛我係怕俾牧場王沿途頂住條欄走二疊,上次都係俾人頂左去三疊而直路散,隻馬又唔係超級,我怕蝕唔起。但始終呢場水鬥水,有可靠前速要入三甲不難。反而我想冷吼一下隻五彩繽紛,計馬係呢組跑論質一定超。抖過一排而復課又只單跳一般,萬成操好用柏寶,唔排除係想儲火縮程跑短搏冷!

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-2-22 04:28 PM 發表
草上飛我係怕俾牧場王沿途頂住條欄走二疊,上次都係俾人頂左去三疊而直路散,隻馬又唔係超級,我怕蝕唔起。但始終呢場水鬥水,有可靠前速要入三甲不難。反而我想冷吼一下隻五彩繽紛,計馬係呢組跑論質一定超。抖過一排 ...
五彩我都吼過, 但隻馬未跑到應有水準, 等佢表現在先諗, 若能發揮得出, 唔會只有一場頭馬咁少, 到時先跟!

都算同心水,支持下先:014:

:004:驃叔剛去世, 為掉念驃叔, 本人不會投注及研究今次既賽事, 故此馬膽推介暫停一次! :008:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-24 10:15 PM 發表
:004:驃叔剛去世, 為掉念驃叔, 本人不會投注及研究今次既賽事, 故此馬膽推介暫停一次! :008:
睇番d賽果, 如果投注最多都係中到富士晨曦和東方遊戲, 其餘場次都係香多, 十成九係得不償失格, 多謝驃叔令我輸少一次! :004:

禮拜三等您開飯...

另點睇大圓機、有才有勢、有聲氣三匹機會 ?

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-2-27 04:29 PM 發表
禮拜三等您開飯...

等我開飯? 係咪我要乜你唔要, 搵我做燈開飯呢? :014::014::014: 最近黑過墨綠, 希望剛剛逃過一劫可轉運啦! :013:

大圓機本身仍三歲, 應該可以繼續進步, 稍嫌上仗自製步速下連利是錢都追到佢, 進步幅度無想像中黎得咁好, 今次寄望由田轉谷對手減弱有著數, 對手我忌重戴眼罩既開心假日, 唔知會唔會真係有個罩就完全唔同, 仲有隻上仗車前倒後都跑得近既駿馬繽紛, 我諗頭馬應在這三匹當中!

有才有勢三出三捷後上仗大敗, 健康有事, 雖然近來已操番, 但久休咁耐, 應該健康受挫非淺, 今場憑質出繫, 慶幸對手非強, 我都會屬意佢為首選, 希望隻腳仔無事啦! :014: 同場既同心拍檔可以算係對手, 但上仗特登放韋達去騎喜飛勝將, 又有韋達同線既果然好, 在此兩隻成功扯飛後, 食到應爆出十倍頭馬, 今場同番韋達成熱, 我諗未必會即再熱食, 間接提升對有才有勢既信心!

有聲氣上仗十二檔, 在沿途無蝕位下後上如飛, 單看最後二百已算驚人, 但此駒本身唔係咩好料, 又抽個十檔, 用蘇銘倫反未必有韋達咁好效果, 我會有少少擔心做唔做得番上次既走勢! 但我自己鍾意邊隻仲未有頭緒, 要再刨刨先知! :022:

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-2-27 04:29 PM 發表
禮拜三等您開飯...

咁你又點睇尾場既不老傳奇?? 隻馬今季已跑得番, 只係因本身已非盛年, 所以遲遲仍未有馬贏, 今次落班跑強配蘇銘倫, 同場有俊歡騰扯飛, 應有一定分頭, 仲有一點, 不老傳奇本身識跑黏地, 明天就算有雨都應該無問題! 會唔會有機會呢? :001:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆