上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  124.2k

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-3-7 11:09 PM 發表

R6:2.5.6p.7
R7:2.3.4.10
R8:1w.6.8.9

呢幾場死得人多:029:
我係其中之一個:043: :043: :029:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-3-7 11:22 PM 發表
,我今日畀馬會:043: :043: :043:
輸左三場我終於醒悟
原來外檔馬都得
先執返身彩炸:035:

明知快活谷暴冷暴熱,要搵隻冷野都好傷腦筋!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-7 11:32 PM 發表
明知快活谷暴冷暴熱,要搵隻冷野都好傷腦筋!
都係[返波圈]易揾食,走先囉[教主]:041: 招收多啲[女]信徒,[教]吾[掂],我幫手:096: 走先

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-3-7 11:37 PM 發表

都係易揾食,走先囉:041: 招收多啲信徒,吾,我幫手:096: 走先
未羅到一点成就同滿足感,我唔會返去住!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-7 11:01 PM 發表

咁既成績必死無疑!
我咪右一樣 第03埸 4.盟友-----2.黃金好勁+3.駕馭  位置Q   4.盟友----影都無

教主又有第三場3.好好食既料啦,就係第四場1.游龍獻瑞、第六場5.錢順來,三隻都係教主
喜歡既馬,分析都想因為追馬,希望唔好位置交代,三W為目標。

10/03/2007 , 星期六 , 沙田

經過一夜暴冷暴熱既賽事,轉回沙田實力馬熱門,應可佔回上風!
今次揀3條超班Q就係第3場:3.好好食、4.世界波
                          第10場:9.高點、10.無敵神駒
                         第11場:3.家褔、8.旺國手
提供6隻馬都有超班實力,發揮正常必入三甲,用作過關都係一個唔錯既選擇!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-9 11:11 AM 發表
                          第11場:3. ...
同意教主所講:036:
我覺得 10.無敵神駒 高DD 上次小朋友騎都WIN得輕鬆,同埸又無特別惡馬

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-9 11:11 AM 發表
                          第11場:3. ...
買條3x4位置Q
應該好穩陣下:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆