上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.9k

可能B2會好D.

呢場隻"時代明星"消息勁...........點睇

你愛駒"喜樂趣"Win啊, 恭喜晒:014:

大贏家都BYE BYE埋...跑法無錯...唔知隻馬有咩事...=,=

引用:
原帖由 beanman 於 2006-2-15 09:55 PM 發表
呢場隻"時代明星"消息勁...........點睇
我都中左招, 買左時代明星, 濰坊和喜樂趣鐵角, 影都無! :011:
引用:
原帖由 beanman 於 2006-2-15 10:05 PM 發表
你愛駒"喜樂趣"Win啊, 恭喜晒:014:
唉! 有鬼用咩, 啱啱上次贏左, 今次由十蚊玩起, 中得十蚊雞咋, 我諗住濰坊機會應該大d, 喜樂趣太好分, 點知世上真係有咁大隻"青蛙"隨街跳!
引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-2-15 10:38 PM 發表
大贏家都BYE BYE埋...跑法無錯...唔知隻馬有咩事...=,=
係囉, 貼兩隻死足兩隻, 近排貼乜死乜, 真係越貼越輸, 越輸越無信心, 今次已諗住穩穩陣陣, 點知大贏家都俾我咒死埋..............:010::010:

隻大贏家都唔知搞乜, 無傷無疼竟然輸成咁, 我差點以為佢流鼻血, 心律不正等, 真係輸左都唔知輸乜.........:021:

各位兄弟唔好意思, 近績異常差劣, 難以接受, 熱又死, 冷又死, 貼乜都死, 真係"神燈"一盞! 希望能盡快改善吧! :011:

無所謂啦,又唔係賭身家,平心而論禽晚就算唔跟你我都輸到暈,成晚都係得隻富有心得跑到隻腳返o黎。第一場又趕唔切買,下次大家一齊努力啦:013:

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-2-16 09:43 AM 發表
無所謂啦,又唔係賭身家,平心而論禽晚就算唔跟你我都輸到暈,成晚都係得隻富有心得跑到隻腳返o黎。第一場又趕唔切買,下次大家一齊努力啦:013:
唯有係咁啦!
不過剛睇完排位, 偏偏又係愛駒遇上愛駒..............:011::011:
尾場火焰之星遇上自然好和爆冷, 第十場厚利多遇上源利多和時分秒, 第九場永利好遇上強勁既俊歡騰, 第七場步步穩要同幸運戰駒和耀目鬥過, 剩係這四場都有排諗....................:dumpfound

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-16 08:54 AM 發表
隻大贏家都唔知搞乜, 無傷無疼竟然輸成咁, 我差點以為佢流鼻血, 心律不正等, 真係輸左都唔知輸乜.........:021:

各位兄弟唔好意思, 近績異常差劣, 難以接受, 熱又死, 冷又死, 貼乜都死, 真係"神燈"一 ...
琴日我都唔係好DIM炸..係中番條告仔轉倉馬3x1 P 50...緊緊打個和...活國寶如果WIN就好啦~~

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-16 09:48 AM 發表

唯有係咁啦!
不過剛睇完排位, 偏偏又係愛駒遇上愛駒..............:011::011:
尾場火焰之星遇上自然好和爆冷, 第十場厚利多遇上源利多和時分秒, 第九場永利好遇上強勁既俊歡騰, 第七場步步穩要同幸運戰駒和耀 ...
只會賭第7場而已~~個人認為3隻馬鐵角應可收錢..不過一定無內食..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆