上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.9k

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-14 09:30 AM 發表

yickchingw兄, 濰坊排七檔不算差也不算好, 影響不大, 有過一次一哩既經驗, 三歲馬應可更進一步, 鞍上人復出亦令我信心相對增加! 喜樂趣曾於此程排十二檔而得第三僅負頭馬一條頸, 而且該仗持續內閃, 若沒有此情況 ...
o係你講o個5隻馬入面, 只有喜樂趣在軟地上過名及有過好表現, 其他唔係未跑過就係跑林地o個陣未得, 林地性能要估, 但活國寶軟地性能甚佳, 雖然e家得7倍唔係我意料之中, 但以林地性能黎計可補質素方面既不足, 近呢幾課都由高雅志自己摸住, 可見什為重視, 希望呢隻跑第73場既老馬可以取得第6W啦...

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-2-14 05:37 PM 發表
o係你講o個5隻馬入面, 只有喜樂趣在軟地上過名及有過好表現, 其他唔係未跑過就係跑林地o個陣未得, 林地性能要估, 但活國寶軟地性能甚佳, 雖然e家得7倍唔係我意料之中, 但以林地性能黎計 ...
謝謝你的意見, 但今晚無軟地, 地亦未必淋, 好地居多!

開心假日個場靈機一觸已經試準晒,提防回師谷草就會郁手

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-2-15 11:54 AM 發表
開心假日個場靈機一觸已經試準晒,提防回師谷草就會郁手
我都有諗過佢, 但講句真, 論質素靈機一觸全盛期都係咁上下, 跑左廿幾次只兩次第一和一次第二, 但開心假日仲有幾多仲未知, 而且一路進步緊, 除非靈機一觸又係牛精福星一類, 一轉馬房就大變身, 但上兩仗跑來不外如是, 再者開心假日已非上次熱過火既賠率, 所以續捧之! :014::014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-14 03:39 PM 發表

聽晚最心水乃開心假日和大贏家!
我近排咁黑仔, 你都要我整條鐵三角過你, 真係夠大膽喎! :014::014:
見你敢勇敢就俾你參考啦!
第六場既濰坊, 喜樂趣和飛快贏乃本人當然之選, 另外第四場既加多福, 好好分和衝線 ...
我都唔好得你幾多炸,呢期行緊見財化水運,食左都要嘔番出o黎,唔計上次㩒錯制白白唔見左條連嬴過關,星期一中左條2串波膽派左4千幾(收復之前條連嬴過關)但係禽晚唔鬼見左粒結婚戒指,情人節唔見結婚戒指真係唔老黎,好彩老婆冇炸型,如果唔係真係中多多錢都唔夠受。

今晚淨想買富有心得同果然好,果然好三歲馬仲有好多進步空間,但就係怕谷草劣檔,韋達騎三次1冠2亞,但今次偏偏易騎老馬喜飛勝將,韋達對上幾次騎喜飛勝將都有位置,反而比其他騎就冇料到,唔總馬主心急求交代,所以呢場都係鐵角QQP 富有心得、果然好、喜飛勝將 至於過邊關要再諗諗先,雖然你推介都好岩洗,但係我玩過關都盡量避免3T場次。:014:

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-2-15 02:50 PM 發表

我都唔好得你幾多炸,呢期行緊見財化水運,食左都要嘔番出o黎,唔計上次㩒錯制白白唔見左條連嬴過關,星期一中左條2串波膽派左4千幾(收復之前條連嬴過關)但係禽晚唔鬼見左粒結婚戒指,情人節唔見結婚戒指真係 ...
果然好唔知係韋達做唔到磅定係唔想超磅, 但講條件一千外檔比千二外檔好, 起碼出碼有條直路走位, 唔駛好似千二一出閘就轉彎, 差好遠架, 所以我反而唔驚個檔, 只怕文家良熱咋, 上幾次就話韋達壓陣, 熱得有理, 換個滇仔, 兩個都越冷越好, 真係有點擔心, 而喜飛勝將降班有著數, 只係唔鍾意熱成咁, 有點唔抵既感覺, 假假地季初仲係輸少少俾剛贏精英班既新力升呀! :014:

"開心假日"換人騎驚馬房玩野, 上仗主帥騎輸左, 今次換柏寶如果贏左, 主帥咪無晒"飛士"..........做腳算了, 呢場孖T頭關都係搏下冷玩下, "靈機一觸","萬人醉","喜在心頭".......:014:

引用:
原帖由 beanman 於 2006-2-15 03:26 PM 發表
"開心假日"換人騎驚馬房玩野, 上仗主帥騎輸左, 今次換柏寶如果贏左, 主帥咪無晒"飛士"..........做腳算了, 呢場孖T頭關都係搏下冷玩下, "靈機一觸","萬人醉","喜在 ...
主帥停賽, 隻馬可能趕交代, 等佢出黎未必有合適時機, 馬場要銀紙唔要飛士, 告東尼週不是要高雅志輸搵外人騎個隻先贏 :014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-15 03:43 PM 發表

主帥停賽, 隻馬可能趕交代, 等佢出黎未必有合適時機, 馬場要銀紙唔要飛士, 告東尼週不是要高雅志輸搵外人騎個隻先贏 :014:
nithan兄, 好彩俾我估中?�:014:, 隻"開心假日"下次加番眼罩用主帥交代, ..........不過呢場俾隻"晶片王"搞掂左我條Q:006:

引用:
原帖由 beanman 於 2006-2-15 09:04 PM 發表

nithan兄, 好彩俾我估中?�:014:, 隻"開心假日"下次加番眼罩用主帥交代, ..........不過呢場俾隻"晶片王"搞掂左我條Q:006:
唉! 可能你講得無錯, 隻馬早段走得好唔順, 不過實力亦可能無想像中咁好...........連位置都保唔住..............:006:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆