上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  124.2k

:098: 報告〔教主〕大人:098:
:025: 弟五場心水:025: 哈哈大少,大師傅,好爽:131:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-3 08:15 PM 發表
:098: 報名〔教主〕大人:098:
:025: 弟五場心水:025: 哈哈大少,大師傅,好爽:131:  
多謝支持,我唔中都想你中,多謝...........

:071: 你中弟三場:098:
:096: 我中第五場:098:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-3 08:23 PM 發表
:071: 你中弟三場:098:
:096: 我中第五場:098:  
3場就中緊啦,俾4隻咁多,唔過3條Q以後唔賭,咁冇面!:096:

豈有此理!一次過發足十場都無人支持,教主懷疑呢度係無人,
來來去去都係果幾位兄弟,真係要攪下新意思,吸引新客仔!

教主大部份同路~希望齊齊中到開巷:036:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-3-4 12:21 PM 發表
教主大部份同路~希望齊齊中到開巷:036:
希望、希望:041:

第1場:3.駔驍之首44.電訊大班p、6.出騏好、8.國富家强
第2場:1.糖果博士、2.卓暉w3.活力驍p5.名店之星4
第3場:3.工程塑料、4.豐富p8.神川六號4、9.皇仁飛駒
第4場:3.好聲氣4、4.財寶天王、6.多利到、9.馬友利w
第5場:2.天堿、3.千萬褔星4、5.金百利、7.大師傅
第6場:2.魔術師、3.威武雄獅、5.喜連精彩w8.聲威旺p
第7場:1.騏綵w、6.金岡盃、9.幸運寶貝4、10.皇帝出巡
第8場:2.爪皇凌雨w3.爆冷Q4.牛精福星p、5.詩情畫意
第9場:3.叻百利w、6.經典再現、10.贏得寶Q14.勇猛神駒p
第10場:3.鋼寶、7.勇善聖p、8.愛好、14.泰寶馬4

咁多隻跑第四,點贏呀!最慘全日重心神川六號欠運,中兩Q唔合格,橫眉兄教主中唔到3場,
你都好唔到邊,下次再度發功,帶領信徒走向光明路,教主深表歉意,預言Q中3場、馬膽跑第4,全不對現?
敬請支持者發揮守望相助、共渡困境,我.......教主唔想滅亡!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-4 12:16 PM 發表
豈有此理!一次過發足十場都無人支持,教主懷疑呢度係無人,
來來去去都係果幾位兄弟,真係要攪下新意思,吸引新客仔!
Brother dehum!
How do you want me to 支持? :071:

只係想搵人幫手攪份野,讀得書少唔識點做數據,你曉嗎?
http://space.188channel.com/batch.download.php?aid=417433
識幫手做好連辛苦呀!:043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆