上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.9k

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-2-13 11:01 PM 發表
R3) 2.碧紗籠點睇 ??

我覺得今次都仲要睇, 上次轉?𡟜鴠X即勝, 如果係練馬師教好左隻馬, 睇法就會同以前唔同 ~
碧紗籠上仗之輕勝一來泥地好, 二來膁步速, 放得唔快下都可以俾佢單騎帶甩, 完全無馬跟佢, 否則未必贏得咁誇張, 跑番草地步速已完全唔同, 單是開心假日已唔會俾你咁易走甩, 開心假日本身唔係特強後勁既馬, 今次應唔會再有上仗之意外, 柏寶必更把握出閘時機, 排三檔應守二位最好, 入直路有信心能率先過終點, 碧紗籠和開心假日實力有距離, 而最擔心既對手好聲氣有幸排在十二檔, 大大減低其爭勝能力, 而且碧紗籠乃李易達之叛將, 豈容在馬房開心假日面前再勝一仗, 俾人落足兩次臉, 匆出亦見補中決心, 贏面甚高!

第三場"靈機一觸", 谷草有根有據, 睇晨操拍跳每次都跳贏, 狀態已勇, 今次檔位不差, 未交代馬要買:014:

引用:
原帖由 beanman 於 2006-2-14 11:15 AM 發表
第三場"靈機一觸", 谷草有根有據, 睇晨操拍跳每次都跳贏, 狀態已勇, 今次檔位不差, 未交代馬要買:014:
靈機一觸我都會拖, 咁開心假日呢? 各位點睇? 唔同意佢贏面高? 還是怕又熱倒?

good!柏寶2W2P

聽晚好似冇乜心水,nithan兄,可唔可以整條鐵三角PQQ2x3過關我$300少少地玩下:014:

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-2-14 01:58 PM 發表
聽晚好似冇乜心水,nithan兄,可唔可以整條鐵三角PQQ2x3過關我$300少少地玩下:014:
聽晚最心水乃開心假日和大贏家!
我近排咁黑仔, 你都要我整條鐵三角過你, 真係夠大膽喎! :014::014:
見你敢勇敢就俾你參考啦!
第六場既濰坊, 喜樂趣和飛快贏乃本人當然之選, 另外第四場既加多福, 好好分和衝線王就可以搏下冷!
開心假日和大贏家俾做鐵角係因為腳多數都熱, 所以棄了個兩場! :013:

今次簡簡單單推介兩隻特別心水既馬匹各位, 無錯啦, 就係之前提及既開心假日和大贏家! 希望兩隻都可以順利贏哂, 一洗近來馬膽頹勢!

第三場: 開心假日
上星期剛剛大熱倒灶, 但意外多多, 可謂不足為據, 匆匆再戰, 補中之心昭然若揭, 主帥停賽搵個馬房合作開既柏寶, 問題不大, 由一檔轉至三檔, 更減去出閘被困危機, 三歲馬必有更進一步表現, 上季一出就跑精英班, 可見前練者對佢期望不弱, 前仗搏殺失手僅負另一超班馬過關博士, 上仗成熱有意外下輸左, 今次應到本利歸還之時, 賠率上升下注碼可試增加, 應有收獲! 最大對手好聲氣排在劣檔, 大大減低其影響力, 而配腳方面不作推介, 單win之選!

第七場: 大贏家
此駒上仗小休後縮程, 排在劣檔下仍有極佳表現, 可謂超班份子, 目前只三歲, 已有輕勝千八之能耐, 前景樂觀, 長期吼實都唔怕, 今次跑回千八, 大大增加了其爭勝能力, 賠率雖然會相對下降, 然而卻不能不捧場, 之前尚有少許擔心會扯飛俾多利到郁手, 但目前兩駒賠率相若, 應以大贏家為首選, 五檔對其佔前跑法亦有利, 於三班只負中磅, 贏馬機會極樂觀, 個人會和前駒即開心假日作獨贏過關, 若明天兩者俱更熱, 索性二串一搏一搏佢, 希望兩隻都無驚無險, 一齊贏哂返黎影相啦! :014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-14 09:30 AM 發表

yickchingw兄, 濰坊排七檔不算差也不算好, 影響不大, 有過一次一哩既經驗, 三歲馬應可更進一步, 鞍上人復出亦令我信心相對增加! 喜樂趣曾於此程排十二檔而得第三僅負頭馬一條頸, 而且該仗持續內閃, 若沒有此情況 ...
多謝NITHAN兄既意見..好"長"盡牙..:013:

好, 跟你.....腳拖財昇旺

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-14 04:12 PM 發表
睇開ONE PIECE既你快dCLICK入黎喇..加入海賊聯盟啦=]

--------------------------------------------------------------------------------
今次簡簡單單推介兩隻特別心水既馬匹各位, 無錯啦, 就係之前提及既開心假日和大贏家! 希望兩隻都可以順利贏哂, 一洗近來馬膽頹勢!

第三場: 開心假日
上星期剛剛大熱倒灶, 但意外多多, 可謂不足為據, 匆匆再戰, 補中之心昭然若揭, 主帥停賽搵個馬房合作開既柏寶, 問題不大, 由一檔轉至三檔, 更減去出閘被困危機, 三歲馬必有更進一步表現, 上季一出就跑精英班, 可見前練者對佢期望不弱, 前仗搏殺失手僅負另一超班馬過關博士, 上仗成熱有意外下輸左, 今次應到本利歸還之時, 賠率上升下注碼可試增加, 應有收獲! 最大對手好聲氣排在劣檔, 大大減低其影響力, 而配腳方面不作推介, 單win之選!

第七場: 大贏家
此駒上仗小休後縮程, 排在劣檔下仍有極佳表現, 可謂超班份子, 目前只三歲, 已有輕勝千八之能耐, 前景樂觀, 長期吼實都唔怕, 今次跑回千八, 大大增加了其爭勝能力, 賠率雖然會相對下降, 然而卻不能不捧場, 之前尚有少許擔心會扯飛俾多利到郁手, 但目前兩駒賠率相若, 應以大贏家為首選, 五檔對其佔前跑法亦有利, 於三班只負中磅, 贏馬機會極樂觀, 個人會和前駒即開心假日作獨贏過關, 若明天兩者俱更熱, 索性二串一搏一搏佢, 希望兩隻都無驚無險, 一齊贏哂返黎影相啦!   
開心假日3檔都有4.2倍???係咪驚冇B???Danhill馬有D識跑林地, 有D唔識, 總之臨場大熱都係不易沾手..贏錢都無我份..恰巧今場我都係鐘意高雅志既馬靈機一觸..曾在軟地用徐堃偉o係3班走入第4, 5檔要小心..

大贏家就一齊捧場啦..:014:..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆