上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  124.2k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-3-1 12:00 AM 發表

賽前已講,中兩場當佢贏:096:
巴閉丫,落唔到你棚牙!:071:

早斗明天要開工,明天再吹!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-1 12:04 AM 發表
無錯!如果再無女信徒跟隨,本教主不作提供,
下次開始每次放流料,輸死啲男信徒,作為男信徒
既女朋友及老婆,請你作出貢獻,偷偷留下支持句語。
做咗最後呼籲,無女同志都無計,教主已盡力!:096:
你一晚一Q,係男人都得:092:
你試下晚晚6-7Q,仲要鑊鑊高潮鑊鑊金,:131:
d女信徒排隊輪你都得:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-3-1 12:09 AM 發表

重好好收入添:071::096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-3-1 12:09 AM 發表

你估啲女信徒咁大食咩,一野已經飽到嘔,整都野我怕佢頂唔順,
你估係你個大波妹,叫到vee嘩鬼叫,話你好勁呀、好耐未試過咁激咩,
唔好咁天真啦,呢啲野最要重質不重量,大家有冇交流,吹吹隻耳仔都高潮迭起啦!
下下6、7Q,你當我啲女信徒係咩呀?:096:

引用:

重有點解你會有【尊貴樓主】呢個銜頭,唔制呀【版主】我都要,點樣有嫁?係唔係要24小時不停吹水就得?
咁我咪無機會!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-1 10:27 PM 發表

重有點解你會有【尊貴樓主】呢個銜頭,唔制呀【版主】我都要,點樣有嫁?係唔係要24小時不停吹水就得?
咁我咪無機會!:096:
要對馬網有貢獻,咩貢獻我就唔g啦,你自己諗下啦..:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-3-1 10:33 PM 發表

要對馬網有貢獻,咩貢獻我就唔g啦,你自己諗下啦..:071:
搵咩貢獻?毛都無多條!:096:

引用:

你咁鬼咸濕,你點對得住你老婆或女朋友,你有冇想想佢地感受,嗚..........唔講啦........嗚............

身為女性我覺得你唔知女性需要,成日以為多同勁就會令女性開心,其實女性最鍾意係甜言蜜語,

明知你係騙人,但會信以為真,咁都吸唔到女都無計,女士們可以唔講馬講心事都得嫁!

04/03/2007 , 星期日 , 沙田

今次發動恐怖活動,一次攻陷十場賽事,以4x6連贏為指標,位置Q都唔賭,600元玩足十場,
咁都唔恐怖,重心場次不會提供,只想證明不需一分一毫,都能得到贏錢方法,今次第一擊
不作馬膽提供及分析,版主要求研習,就讓大家怎樣取出馬膽,節省不必要注碼,贏取更高
回報。
第1場:3.駔驍之首、4.電訊大班、6.出騏好、8.國富家强
第2場:1.糖果博士、2.卓暉、3.活力驍、5.名店之星
第3場:3.工程塑料、4.豐富、8.神川六號、9.皇仁飛駒
第4場:3.好聲氣、4.財寶天王、6.多利到、9.馬友利
第5場:2.天堿、3.千萬褔星、5.金百利、7.大師傅
第6場:2.魔術師、3.威武雄獅、5.喜連精彩、8.聲威旺
第7場:1.騏綵、6.金岡盃、9.幸運寶貝、10.皇帝出巡
第8場:2.爪皇凌雨、3.爆冷、4.牛精福星、5.詩情畫意
第9場:3.叻百利、6.經典再現、10.贏得寶、14.勇猛神駒
第10場:3.鋼寶、7.勇善聖、8.愛好、14.泰寶馬
今次睇好馬房大摩、騎師杜利萊
各場提供配合臨場狀態、賠率變動;一加一減必能助你,增加對賽馬吸引力!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆