上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.9k

始終呢D高班讓磅賽比較亂..
個人會買大mo 4x6 Q..
SUPPORT你隻閃電..

PS(你o係D台執左WOR,,係咪覺得呢度好D呢..:014

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-2-11 08:59 AM 發表
始終呢D高班讓磅賽比較亂..
個人會買大mo 4x6 Q..
SUPPORT你隻閃電..

PS(你o係D台執左WOR,,係咪覺得呢度好D呢..:014
我執左D台係因為個邊欠缺我想要的東西, 所以專心留在這邊試試, 希望大家能多點討論研究吧!

nithan 兄~
你覺得隻獨步青雲有冇機~?
拖一拖好似穩陣d

第九場我較喜愛詩情畫意,計馬仲未盡,冼毅力一手操好換黎海榮減磅出擊

五穀豐收 只要留後  跑得順  直路無受阻
贏都有機

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-11 09:26 AM 發表

我執左D台係因為個邊欠缺我想要的東西, 所以專心留在這邊試試, 希望大家能多點討論研究吧!
好牙..ARM ARM睇勁闖左12倍..勁闖既P仲多過勝利飛駒W:003:

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-2-11 10:04 AM 發表
第九場我較喜愛詩情畫意,計馬仲未盡,冼毅力一手操好換黎海榮減磅出擊
詩情畫意我都好鐘意,但唯獨田草同1600 都欠缺數據支持,呢場同馬房出4隻閃電、勝利飛駒都係爭勝分子,勁闖亦唔係冇機會,馬房鬥志鮮明,好有機會串番條馬房Q或位置Q返o黎,呢場黎海榮讓磅有利,賠率夠冷,我一向買開鐵三角PQQ過關,呢場我會買勝利飛駒、閃電、詩情晝意,搏條冷PQ好分過正Q

仲有,我同事比料話寶樹多盈馬主話今日會去馬,叫我買P,值唔值得信就見人見智,因為上次寶樹聚盈都話去馬,係咁叫人買Win 結果得第4 ,比韋達過左一野,今次都係拖下腳算數

引用:
原帖由 addfai 於 2006-2-11 10:00 AM 發表
nithan 兄~
你覺得隻獨步青雲有冇機~?
拖一拖好似穩陣d
的而且確會穩陣d, 苗禮德今日手馬都算有料到, 但我拖太多便唔係咁好, 一拖三未排到佢, 勝利飛駒一定要啦, 勁闖係冷門, 五穀豐收又係苗仔兼有萬成, 所以無拖佢, 但拖埋當然穩, 但就稍嫌多了點腳啦!

引用:
原帖由 lindaleung 於 2006-2-11 10:24 AM 發表
五穀豐收 只要留後  跑得順  直路無受阻
贏都有機
贏會有難度, 評分已到頂!
引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-2-11 10:27 AM 發表
好牙..ARM ARM睇勁闖左12倍..勁闖既P仲多過勝利飛駒W:003:
對, 冷配不可不防!

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-2-11 10:52 AM 發表
詩情畫意我都好鐘意,但唯獨田草同1600 都欠缺數據支持,呢場同馬房出4隻閃電、勝利飛駒都係爭勝分子,勁闖亦唔係冇機會,馬房鬥志鮮明,好有機會串番條馬房Q或位置Q返o黎,呢場黎海榮讓磅有利,賠率夠冷,我一向買開鐵三角PQQ過關,呢場我會買勝利飛駒、閃電、詩情晝意,搏條冷PQ好分過正Q
仲有,我同事比料話寶樹多盈馬主話今日會去馬,叫我買P,值唔值得信就見人見智,因為上次寶樹聚盈都話去馬,係咁叫人買Win 結果得第4 ,比韋達過左一野,今次都係拖下腳算數
搏冷就唔怕, 詩情畫意跑個place都夠哂好分囉, 不過我真係唔多睇好!
寶樹聚盈欠進步感, 加上三戰黏地俱敗北, 初跑泥地有介心, 作配不防, 作膽就.......:011:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆