上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  124.2k

:098: 同師兄拜過年先:098: 祝財源滾滾,豬籠入水,恭喜發財:036:

祝dehum兄今年豬事順利~心想事成:036:

第八場要晒D蝕分馬~對D高分馬睇得咁灰?

通常呢D場合蝕分馬多數都係爆一隻入黎~

8號我都岩心水~不過拖返一兩隻高分馬穩D bor:122:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-2-20 12:50 PM 發表
祝dehum兄今年豬事順利~心想事成:036:

第八場要晒D蝕分馬~對D高分馬睇得咁灰?

通常呢D場合蝕分馬多數都係爆一隻入黎~

8號我都岩心水~不過拖返一兩隻高分馬穩D bor:122:
今場點跑心中有數,下次再追一次,不過一定要番俊歡騰!

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-2-20 03:38 AM 發表
:098: 同師兄拜過年先:098: 祝財源滾滾,豬籠入水,恭喜發財:036:  
大家咁話,財源滾滾,豬籠入水。

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-21 07:02 PM 發表

今場點跑心中有數,下次再追一次,不過一定要番俊歡騰!
"活力金剛"以其以下犯上既形勢跑番個第4我都收貨架啦...畢竟對手唔再係上次佢贏那堆...不過上次其蹄下敗將"卓越歡騰"番黎名次都算近...睇黎呢組打比預賽識跑1800既馬實在太少...:097:

係度祝dehum兄豬年行好運...心想事成先...:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-2-21 11:27 PM 發表

"活力金剛"以其以下犯上既形勢跑番個第4我都收貨?800既馬實在太少...:097:

係度祝dehum兄豬年行好運...心想事成先...:097:
恭喜兄弟身体健康、心想事成。呢場"活力金剛"就係輸形勢,全日蘇廊無手影,已心知不妙,
一出閘跑一半都知出事,追個第四已經對四連環,買既馬迷交待。

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-22 08:59 PM 發表

恭喜兄弟身体健康、心想事成。呢場"活力金剛"就係輸形勢,全日蘇廊無手影,已心知不妙,
一出閘跑一半都知出事,追個第四已經對四連環,買既馬迷交待。
唔駛驚呀dehum兄....今日睇番...呢場馬末段22.2...極速末段之下竟然可以係最後400狂追4-5個馬位...賽績計超勁...有排贏...:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-2-22 09:06 PM 發表

唔駛驚呀dehum兄....今日睇番...呢場馬末段22.2...極速末段之下竟然可以係最後400狂追4-5個馬位...賽績計超勁...有排贏...:097:
呢排跑親都第四,唔通中咗【危老四】魔咒,問一問危險點攪先!:096:

2月25日 (星期日) 日馬賽事 十一場 沙田

初步提供:第8場2.無極拖6.勵盈、8.風陵渡、9.上浦褔星

第9場12.家褔拖3.金碧滿湖、5.好本領、9.森威力

第10場2.大圓機拖5.友誼至上、6.海之逸、7.威勁多

今次玩捉路,上次蘇保羅一場都贏唔到,今次起碼贏兩場,最信任既柏寶竟然一隻都無騎,
可能係想食Q,搏食大茶飯,點解提供一拖三,呢排黑仔隻膽經常跑第四,補個四連環。:096:

下個月要進行贏馬恐怖活動,唔知有冇人支持!?:071: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆