上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.8k

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-7 09:28 PM 發表
因時間不夠, 所以分析得簡短少少, 不過如有問題或想討論, 歡迎提出, 必有回應! ;)
今次富向險中求, 馬膽放落極少投注係佢身上既梁定華身上, 希望一矢中的啦!

第三場: 快利寶
此駒 ...
梁定華定而且確鍾意試路程,不過真係試囉,搏馬都會好小心,專吼強項出擊。所以既然沙田跑得好,唔需要過嚟快活谷,隨時坐包廂仲大鑊....而且今次係初跑快活谷,仲要增程1800....完全唔似佢搏殺嘅作風,仲要排死檔......跑31次得2上名未贏過....嚇死人......賠率仲要咁熱.....放棄.......

反而排喺隔離隻友好要留意......雄威......終於返4班......10檔唔知點解數據上好勁,同排內檔無分別......同梁定華係老死.......賠率比想像中熱....仲熱過內檔嘅幸運神駒.......可能有啲聰明錢買咗......只要哈哈霸同飛天神馬唔鬥燒就攪掂.......巫師知點做......

其他好似樓主咁拖返熱門.....排隊收錢啦.......

多謝你tip 的race3 1 號
令小弟中了單T 感謝!!

我同你隻心水一齊死左=.=真濕滯!!!

快利寶衰左, 我發誓以為唔再掂梁定華d馬, 如果唔係用幸運神駒拖熱腳咪中Q囉, 激死我啦!
佢爺爺呀, 今晚d膽全部死清光, 得番d腳走哂出黎, 好彩都有十蚊吼下幸運神駒和馬必威, 唔係傷亡慘重, 不過家陣都輸少少! 尾場對碰WIN丹山格格和四季寶, 希望收個尾糊!

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-8 22:50 發表
快利寶衰左, 我發誓以為唔再掂梁定華d馬, 如果唔係用幸運神駒拖熱腳咪中Q囉, 激死我啦!
佢爺爺呀, 今晚d膽全部死清光, 得番d腳走哂出黎, 好彩都有十蚊吼下幸運神駒和馬必威, 唔係傷亡慘重, 不過家陣都輸少少 ...
今晚我同您一担擔 , 尾場要靠航哥哥翻身... :002:

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-2-8 10:53 PM 發表

今晚我同您一担擔 , 尾場要靠航哥哥翻身... :002:
極悲哀, 最衰d腳跑哂出黎先激氣, 膽就馬鼻都唔入鏡........:006::006::006:
航哥.....綠駿之威? 佢輸左隻金玉駿駒喎, 唔怕無鬥志咩??

題外話 , 今日問過龍東精神馬主 , 佢話伍碧權話有餐咁話 , 至於今晚馬主都會入場 , 我就唔係咁睇好 , 如岩心水的話咪拖多注囉...

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-2-8 10:57 PM 發表
題外話 , 今日問過龍東精神馬主 , 佢話伍碧權話有餐咁話 , 至於今晚馬主都會入場 , 我就唔係咁睇好 , 如岩心水的話咪拖多注囉...
好彩趕得切, PQ用龍東精神拖丹山和四季, 廿蚊無所謂!

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-2-8 22:57 發表
事先聲明 , 上季我已食過呢位馬主多次山埃...

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-2-8 10:58 PM 發表

事先聲明 , 上季我已食過呢位馬主多次山埃...
太遲了......................:dumpfound

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆