上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  124.2k

多謝 dehum兄~~真係好正~~:023: :131:

未算正!要修改名次好麻煩,馬會寫程式條友靠害,
尊登將出賽馬匹同名次擺係一齊,攪到唔可以短時間
完成,版主睇到開心到暈啦,簡單易用過馬會,不過
未能做到同步更新,如果馬會可以同我做到同步更新,
咁就好好,馬會高層如果接納本人意見就啦!:096:
其實運波都掂,不過四大聯賽入死人!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-14 01:47 PM 發表

咁好唔好啲呢?
Very nice ^_^ :098: :098: :098:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-14 10:20 AM 發表

買晒楊啟棠條線啲馬,係唔係搏佢【金同德】同日出擊,頭兩場5班垃圾唔識睇,
只知如果想做狗餅,練馬師都會搵個大師傅鏈盡佢,俗語【老傷病弱殘】,何來
有信心仲要重鎚!?反而常山鎮寶有啲蠱怪,大摩配强 ...
I have noticed that too ... Moore + Yim.... however i don't know if they can make it even they want to do it :096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-14 01:47 PM 發表

咁好唔好啲呢?
竟然有人攞野,無人俾意見,心淡..........:043:
曾經給意見兄弟,一定會做好俾你地,放心:097:

附件

PREVIEW_racing.xls (340.5 KB)

2007-2-15 22:05, 下載次數: 114

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-15 06:51 PM 發表

竟然有人攞野,無人俾意見,心淡..........:043:
曾經給意見兄弟,一定會做好俾你地,放心:097:
唔駛密碼{唯讀}就掂,改良過修改中。

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-2-14 03:26 PM 發表
多謝 dehum兄~~真係好正~~:023: :131:
又改良咗自人嚟攞,唯讀就掂!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-16 12:48 AM 發表

又改良鰦自人鈬攞,唯讀就掂!
攪掂
又有彩色
等我慢慢SEE:071::098:

第 8 場 - MERCEDES-BENZ香港打吡預賽

祝大家旗開得勝、滿載而歸、錦上添花!

2007年2月20日,星期二, 沙田, 16:30 草地 ,"C" ,1800米

連贏及位置Q:第八場:8.活力金剛、11.冠軍廊、13.神州六號            

獨贏及位置:第八場:8.活力金剛

136金碧滿湖14/11/2006田草1800C好至快7714.9杜利萊 1097124金碧滿湖超速無敵馬威力 蘇保羅
311活力金剛114/1/2007田草1800C好至快118710柏寶B1133124活力金剛工程塑料卓越歡騰 蘇保羅

蘇保羅係呢場大家唔好睇少佢,個個集中俊歡騰、爆炸、冠冠廊,呢幾隻熱門身上,

忽略咗活力金剛,形成有可觀賠率,路程及狀態更比幾隻熱門可靠,唯一克服只有

檔位,希望頻猪年省令個招牌!

第2場 吉祥讓賽 , 13:15 , 第4班, 草地, "C" , 1400米 , 好地

獨贏及位置:第二場:4.游龍獻瑞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆