上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.8k

nithan兄, 你想要冷野心水?黺�, 好, 小弟有兩隻冷門, 不過唔知你鍾唔鍾意呢?:014:

第四場"光明快車", 依家有十三倍, 上次千四後上試準, Danehill系馬跑快活谷一流, 今仗渡江而戰, 倍率好分, 戴勝停賽, 用同鄉"白布朗"啱數, 應會出擊......

第五場"得意寶"今季無疑賽績差, 不過睇下頭兩仗谷草千二排外檔, 輸左唔奇, 上仗泥地賽績亦可不理, 今仗終於抽到黃金一檔, 用谷草成績不俗既滇仔跑, 有十六倍可以一搏.........:014:

引用:
原帖由 beanman 於 2006-2-7 10:50 PM 發表
第四場"光明快車", 依家有十三倍, 上次千四後上試準, Danehill系馬跑快活谷一流, 今仗渡江而戰, 倍率好分, 戴勝停賽, 用同鄉"白布朗"啱數, 應會出擊......

第五場"得意寶"今季無疑賽績差, 不過睇下頭兩仗谷草千二排外檔, 輸左唔奇, 上仗泥地賽績亦可不理, 今仗終於抽到黃金一檔, 用谷草成績不俗既滇仔跑, 有十六倍可以一搏.........
光明快車季初越跑越好, 但卻突然小休, 質新馬跑開好而停, 有少少擔心, 否則當有力一戰!
得意寶真係唔多喜歡, 近績差得要緊, 難給予我信心, 你和版主一樣都喜歡得意寶, 雖然唔喜歡, 但拖埋穩陣, 人多要實有計, 用金玉駿駒拖啦!

引用:
原帖由 beanman 於 2006-2-7 22:50 發表
nithan兄, 你想要冷野心水?黺�, 好, 小弟有兩隻冷門, 不過唔知你鍾唔鍾意呢?:014:

第五場"得意寶"今季無疑賽績差, 不過睇下頭兩仗谷草千二排外檔, 輸左唔奇, 上仗泥地賽績亦可不理, 今仗終於抽到黃金一檔, 用谷草成績不俗既滇仔跑, 有十六倍可以一搏..........
E ~

你同我心水一樣, 呢隻馬有成 16 倍, 其實我都係想用黎回敬下 nithan 兄 ~ :014:

哈哈:014:, 咁橋?:014:

引用:
原帖由 beanman 於 2006-2-7 23:19 發表
哈哈:014:, 咁橋?
引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-7 08:34 發表
sssstttt兄和beanman兄, 登埋大字報話歡迎討論, 你地就係我個場度吹水, 料又唔留底d, 口水就留左成堆係度等我抹, 當我透明架?? :angry:
拿拿臨一人俾一隻十倍以上又有機會坐位望贏既馬俾我消消氣! :014:
哈哈........

佢話要俾一隻十倍以上既馬俾佢消消氣 :014:

不過呢隻我就唔敢肯定係 "坐位望贏既馬" :011:

賭搏賭搏, 梗係要搏啦:014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-7 09:28 PM 發表
因時間不夠, 所以分析得簡短少少, 不過如有問題或想討論, 歡迎提出, 必有回應! ;)
今次富向險中求, 馬膽放落極少投注係佢身上既梁定華身上, 希望一矢中的啦!

第三場: 快利寶
此駒 ...
雖然已做了分析, 但仍有口水多, 今朝做個簡報啦!
萬成上訴期排係今個月月尾, 仲有段時間好鬥志卦, 頭隻利駿寶上仗塞左少少, 今次應醒醒定定的話, 萬成這匹熱門好有機會再開! 第二場無乜心水, 只係想小試小休出黎個隻春風化雨位置, 轉倉後隻馬進步唔少, 兩冠一殿, 做位置過關理應有機! 第四場本來好鍾意隻開心假日, 但一諗到雙T場合兼六環彩場次, 佢又一枝獨秀咁既賠率, 再加個李易達, 真係有點心寒, 不過諗黎諗去又諗唔到第二隻, 次選已係隻必發之星高明王, 所以除了六環彩雞仔注買番隻開心假日外, 這場不作投注為妙, 贏就由佢贏啦! 第五場金玉駿駒應有力再一放到底, 次腳諗唔到邊隻, 可能會諗下休出兼縮程又有質既真叻仔, 否則便會用金玉駿駒作獨贏過關投注! 第六場又係無乜信心, 只會用威騏作位置過關, 路有專長檔又好, 除番個罩應該有位置卦! 如果想吼win, 年年有盈有班要小心, 話哂胡活士都騎得掂, 桑迪斯差唔得好多, 難得降班係強項都有番個賠率俾你, 可以小注10雞! 第七場好多人都喜歡隻小福星, 我就睇唔透佢啦, 上次中到隻紅旗威揚, 今次匆出實行不變應萬變, 搏佢連捷啦! 京城孖寶早飛有料到, 韋達應有力熱到尾, 小心係神仙主力! 尾場茂年精英出奇咁好分, 檔差都唔駛十倍咁誇張卦, 丹山格格應該四平八穩, 位置材或Q膽可以試下, 茂年精英既有賠率可以拖番, 實行要埋神仙副將萬成既鳴勝, 三隻睇佢開邊隻!

真係唔明點解韋達唔騎京城孖寶

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-7 09:28 PM 發表
因時間不夠, 所以分析得簡短少少, 不過如有問題或想討論, 歡迎提出, 必有回應! ;)
今次富向險中求, 馬膽放落極少投注係佢身上既梁定華身上, 希望一矢中的啦!

此駒 ...
排11檔就慘D,因A欄1800米11檔由前季至今出馬31次只得1亞1季.

引用:

此駒 ...
HEHE..NITHAN有冇睇東方呢????今日大字標題話.....

快利寶長途出擊

且看結果如何....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆