上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
1.1k  61.8k

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-2-7 04:16 PM 發表
全日只鐘意金玉駿駒 小福星 同哈哈霸 另外寶樹聚盈 都唔錯...XDD
4x1有300倍
貪心左少少喎, 金玉駿駒我都鍾意, 後三駒則麻麻地, 小福星個場我鍾意新勝匆出既紅旗威揚, 勝在對手非增強, 應有力再勝, 而哈哈霸我會做熱腳, 個場我想吼下隻快利寶, 上次水準好強, 亦高出此駒不少, 希望華哥有胃口啦! 最後寶樹聚盈個場亂亂地, 我要番正宗千八既威騏, 冷吼落班又係此程好手既年年有盈!

多謝NITHAN兄既意見先, 紅旗威揚, 呢隻馬不嬲自己放就最好, 今季2次贏馬都係自己放之後走甩既, 呢場短途快馬必定會由大外檔死搶, 步速偏快而佢不能自己放就唔係太好啦, 佢內側既贏得精彩亦會快, 所以有機會要走2壘, 快步速下2壘130磅比較難贏, 不過勝在有8倍, 小注W無妨, 不過唔係好穩LOR, 威騏呢幾場有班分都盡既感覺, 年年有盈不怕哈迪斯+11檔嗎?不過我慎重考慮..^^

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-2-7 04:38 PM 發表
多謝NITHAN兄既意見先, 紅旗威揚, 呢隻馬不嬲自己放就最好, 今季2次贏馬都係自己放之後走甩既, 呢場短途快馬必定會由大外檔死搶, 步速偏快而佢不能自己放就唔係太好啦, 佢內側既贏得精彩亦會快, 所以有機會要走2壘 ...
我反而覺得紅旗威揚唔一定要死搶, 吊二三位都可以, 短途快馬和贏得精彩都唔係佢個皮, 由得佢地放入直路過, 都一樣做放頭效果, 最緊要係轉彎前能咬緊放馬頭位罝, 睇騎師表演啦! 威騏目前評分應可捱個一win, 之後可能有排等了, 季初一輪攻勢後, 藉上兩仗回一回, 今次這輪攻勢過後, 可能步入減分期, 見志叔騎俾多次機會佢啦, 年年有盈騎者係差d, 所以淪為限於搏冷份子!

紅旗威揚有8倍真係好吸引, 小福星單Q啦...19倍都唔錯..
第6場就各有心水啦, 但睇飛好似一面倒大文豪同綠色天地, 條Q得13倍, 孖寶飛更誇張, 亂到阿媽都唔認得, 不過今季追左幾次寶樹聚盈, 繼續追埋佢啦, 因為我相信有恆心係得既, 因為今次我追過6次活國寶後終於有回報, 正如你追幸運神駒一樣, 今場只會小注20WP...呢場步速混亂, 多數爆到7彩...

因時間不夠, 所以分析得簡短少少, 不過如有問題或想討論, 歡迎提出, 必有回應! ;)
今次富向險中求, 馬膽放落極少投注係佢身上既梁定華身上, 希望一矢中的啦!

第三場: 快利寶
此駒近兩仗走勢可人, 上仗更在強組跑得接近, 如今轉戰谷草, 同系馬亦有中距離份子, 增至千八應為射程範圍, 無換騎師亦好, 減少受注意機會, 此場乃有步速場合, 對此後上馬亦有利, 十一檔可留後, 影響亦不大, 磅輕而對手減弱, 加上目前有十倍, 應合此馬房胃口, 但此馬房d馬唔易吼, 雖然非常鍾愛此駒, 亦不怕大幅度加注, 小注吼下為佳! WP可小吼, Q建議首選幸運神駒, 勤跑必有因, 上仗第二唔係想要既成績, 下仗又見報名, 真係想贏到為止? 膽既然好分, 腳就穩陣D拖埋三隻正路熱門, 飛快贏, 哈哈霸明艷照人!

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-7 21:28 發表
因時間不夠, 所以分析得簡短少少, 不過如有問題或想討論, 歡迎提出, 必有回應! ;)
今次富向險中求, 馬膽放落極少投注係佢身上既梁定華身上, 希望一矢中的啦!

此駒 ...
雖然梁定華同我無咩緣

但都支持下你先 ~ :014:

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-2-7 09:43 PM 發表

雖然梁定華同我無咩緣
但都支持下你先 ~ :014:
佢同我直頭係絕緣, 但此駒上仗我睇住佢衝上黎, 已心諗下次必要跟進, 今次睇報名同排位都唔覺, 係下午睇下有咩膽可以拖隻冷腳幸運神駒時先研究下個場, 係咁先發覺左佢, 真係不知是禍是福囉!

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-7 09:28 PM 發表

此駒 ...
E~揀左張基話好o個隻牙??
上次紅皮柚佢話好就....:dumpfound
祝你好運

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-2-7 09:56 PM 發表
E~揀左張基話好o個隻牙??
上次紅皮柚佢話好就....:dumpfound
祝你好運
張基話好?? 佢係報紙上作首選? 佢唔會次次貼邊隻死邊隻下話?
唔好嚇我喎...........:002::002:

呢場亂局,步速亦難料
曉勝重配騎牠全上名的杜利萊,雖然久沉但減分已多,於此群也十分有利

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆