上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  124.2k

引用:
原帖由 ST-Wing 於 2007-2-14 11:52 AM 發表
Thx. :023:
整完第一個俾你,不過要俾時間俾我,可能馬季完都俾唔到你!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-14 01:22 AM 發表
現在用  excel  整份資料搜集,希望可以日後方便研究,步向 Pro 前進。:098:
支持你得意仔
係咪好似有線方生用嗰個:096:

引用:
原帖由 saiyu 於 2007-2-14 12:49 PM 發表

支持你得意仔
我無聽評馬人講野好耐,聽啲馬講野就多!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-14 12:49 PM 發表

整完第一個俾你,不過要俾時間俾我,可能馬季完都俾唔到你!:096:
pm咗你,有無問題有咩要改進?:096:

引用:
原帖由 saiyu 於 2007-2-14 12:49 PM 發表

支持你得意仔
pm咗俾你,方生係唔係咁嫁,有咩需要改進,請提供寶貴意見?:096:

383新歡笑810/2/2007田草1600B+2好至快107614巫斯義B1094129旺國手綠色駿達小戰士
名次 砰分同體重用顏色分隔會好D
最好有埋隻馬沿途走位

方生嗰啲係佢自己先睇得明:096:
佢個excel FILE 好亂:096:

引用:
原帖由 saiyu 於 2007-2-14 01:18 PM 發表
383新歡笑810/2/2007田草1600B+2好至快107614巫斯義B1094129旺國手綠色駿達小戰士
名次 砰分同磅重用顏色分隔
最好有埋隻馬沿途走位
唔係呀成堆野呀?唔好意思俾助手整理後,再俾你,我睇得無問題,用Execel開到喎!

引用:
原帖由 saiyu 於 2007-2-14 01:22 PM 發表
方生嗰啲係佢自己先睇得明:096:
佢個excel FILE 好亂:096:
廿幾個馬房要慢慢整,希望月尾攪掂,我只係統計今季,日後
咁要每個賽馬日後更新,都幾大鑊,我完全唔識電腦,靠助手
處理,但個助手唔識馬,我好難叫佢點做,今晚要陪助手,
又無咗一日,明天又要返工,盡力而為!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆