上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  124.2k

引用:
原帖由 情中情 於 2007-2-14 12:05 AM 發表
4x15pQ:第一場1.好當家、9.事必得
              第六場1.利之寶、7.濰坊
              第七場6.祥勝奇駒、7.威威之星
              第八場11.星運主帥、12.百利旺
一於跟一 七 八場
  第八場加多隻超磅 ...
配搭上問題唔大,略嫌賠率過熱,隻馬已經識望電算機,無兩個位數字,佢唔識上小心!
分組B3有1.8倍,好似仲唸得。

誠邀加入

發送到: dehum
時間: 2007-2-13 11:51 PM
內容: 你好!
我們最近開了一個星馬論壇,專為東南亞華人而設的,現在誠邀你加入我們大家庭,
成為我們馬壇爆莊區的版主,你是有一定能耐,而我們是真的需要你這個人才!
www.已禁/bbs
希望能一起創做一個超勁論壇!

呢個係咩嚟嫁?想要我啲料無咁易,我只係業餘唔會棄工作,賭馬只係興趣,現在
都已經好辛苦,咁想增加我嘅工作量,我會死嫁,不過多謝你嘅欣賞,證明你知道
我存在,我會繼續努力提供,最緊要有鼓勵,下次出一條叫做【奪命一Q】先!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-14 12:57 AM 發表
誠邀加入

發送到: dehum
時間: 2007-2-13 11:51 PM
內容: 你好!
我們最近開了一個星馬論壇,專為東南亞華人而設的,現在誠邀你加入我們大家庭 ...
巴打你個朵  都好行下喎:071:

引用:
原帖由 情中情 於 2007-2-14 01:08 AM 發表

巴打你個朵  都好行下喎:071:
即係點呀?有無錢搵嫁........:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-13 01:11 PM 發表
馬號               馬名                 獨贏                   位置                           搏殺配搭及合理賠率
1                巧奪天工              38
                                     ...
係唔係以為我係操盤手,馬會臥底:096: :096: :096:

現在用  excel  整份資料搜集,希望可以日後方便研究,步向 Pro 前進。:098:

引用:
原帖由 百搭 於 2007-2-14 02:48 AM 發表
我要頭場美好世界+快上快+事必得pq
第2場上大人+百威力+神龍奏凱pq
第3場太陽威力+漾漾開心+常山鎮寶pq,重錘鐡角....點睇
買晒楊啟棠條線啲馬,係唔係搏佢【金同德】同日出擊,頭兩場5班垃圾唔識睇,
只知如果想做狗餅,練馬師都會搵個大師傅鏈盡佢,俗語【老傷病弱殘】,何來
有信心仲要重鎚!?反而常山鎮寶有啲蠱怪,大摩配强仔?咁鬼多騎師都唔用,
排過大外檔搏你唔信走個冷腳或位置,已經達到幕後想要嘅效果。

回覆 #254 dehum 的帖子

引用:
原帖由 ST-Wing 於 2007-2-14 11:27 AM 發表
一於跟你搵食過肥年!
煩請多提點賽馬研究method!
Thx.
攪完份野會無私分享,唔係咩秘笈,只是抄馬會啲資料,不過嫌佢煩,
自已整份方便已而!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆