上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  124.2k

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-2-12 08:09 PM 發表

佢老婆囉:071:
:043: 咁都畀你諗到......:036:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-2-12 08:15 PM 發表

:043: 咁都畀你諗到......:036:
佢老婆連騎馬人都撈埋
你地邊夠佢二公婆玩:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-2-12 07:45 PM 發表

苗禮德同高雅志拆檔:025:
苗禮德....一向姓賴,你試數數邊個可同佢長期合作:096:
咩原呀?莫非火太陽輸,定係上大人?如果係金同德,馬主都要求志叔騎,練馬師有冇權力過大,
定拍心口靚仔騎都蠃晒?

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-2-12 08:21 PM 發表

佢老婆連騎馬人都撈埋
你地邊夠佢二公婆玩:096:
兩公婆唔信人,因為練馬師可以買馬:098: ,靚仔買唔到馬:046: 。

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-12 08:33 PM 發表

咩原呀?莫非火太陽輸,定係上大人?如果係金同德,馬主都要求志叔騎,練馬師有冇權力過大,
定拍心口靚仔騎都蠃晒?
早前已試左隻山東飛馬,係馬主指定:044: ...第四:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-12 08:33 PM 發表

定拍心口靚仔騎都蠃晒?
呢個苗禮德幾年來如是,馬偉昌、霍達、韋達,都賴騎師

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-2-12 08:38 PM 發表

講真,苗禮德開始走火入魔,一味向錢看,總g買佢d馬要小心...:092:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-2-12 08:36 PM 發表

早前已試左隻山東飛馬,係馬主指定:044: ...第四:096:
其實志叔都算正氣騎師,隻馬輸路程短,志叔都幫佢贏唔少錢吖!

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-2-12 08:38 PM 發表

呢場我要佢第5,輸到連第4都無,等志叔同韋達點玩死隻金同德,用靚仔騎手忘腳亂,食塵輸錢!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-12 08:55 PM 發表

其實志叔都算正氣騎師,隻馬輸路程短,志叔都幫佢贏唔少錢吖!
志叔佢都算正氣:044:
你話佢好禮讓我就信:035:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆