上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  124.2k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-8 06:09 PM 發表

隻再勝多嫌佢操得少,唔似有跡像係呢場發難!
以我統計
賀賢從頭至今從不用細路駁殺
買w大可不必
大家應該記存下:071:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-2-8 09:54 PM 發表

旺國手話明超二班
升上黎重有一班在手
一於做膽
腳拖忠心夾正氣二件
鐵血丹心同好芝味足矣
熱熱地但亦無謂分散投注,一於集中火力,等收錢:071:
未知邊隻膽,冷果隻做膽,所以揀好芝味,安哥無咩貨難得隻馬唔差,安哥集中沙田1400-1600米搏殺,
上名率極高鬥志及配搭完全無問題,不作它選投信任票。

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-2-8 09:58 PM 發表

以我統計
賀賢從頭至今從不用細路駁殺
買w大可不必
大家應該記存下:071:
賴維銘騎騏綵賠率35倍,今季一場咁多!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-8 10:22 PM 發表

未知邊隻膽,冷果隻做膽,所以揀好芝味,安哥無咩貨難得隻馬唔差,安哥集中沙田1400-1600米搏殺,
上名率極高鬥志及配搭完全無問題,不作它選投信任票。
通常尾場後上馬都好似機會較高
個遇著馬無敵呢隻慢步速高手
睇黎好芝味同旺角手都要跟前少少至有機啦:044:

10/02/2007 , 星期六 , 沙田

連贏及位置Q
第9場
7 人緣好馬

3 耀目
10 勇善勝

連贏及位置Q
第10場
13 好芝味

1 英明大師
8 旺國手

明日入場拉頭馬:096: ,唔做隱閉:028: ,叫下舒發啲情緒:043: ,如果條跑道有人裸跑:023: ,果個係我:097: 。

輸咗冇野睇,贏咗一齊衝出嚟幫我打氣:096: 。

點解會揀人緣好馬,場次282—1200出閘論盡到暈,冷門49倍沿途墮後,入直路騎師好似有料到咁,
抽出外檔搏命打上嚟,應該幕後執到啲,到場次343—1400隻馬8.8倍出閘依然論盡,但唔同就係隻馬竟然出現有前速,沿途居中游位置,力哥沿途都唔知做嘜,可能知隻馬頭段用咗力,末段點鬥呀!所以係咁耳輸咗算,到今次又係搵食時侯,隔夜有17倍,台前幕後都會做場好戲,食大茶飯執劑大
大地,我好耐都無真真正提供,今次希望同啲番著分享成功嘅喜悅!:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-9 10:23 PM 發表
點解會揀人緣好馬,場次282—1200出閘論盡到暈,冷門49倍沿途墮後,入直路騎師好似有料到咁,
抽出外檔搏命打上嚟,應該幕後執到啲,到場次343—1400隻馬8.8倍出閘依然論盡,但唔同就係隻馬竟然出現有前速,沿 ...
馬就輸咗啦,都係出閘依然論盡,大致滿意今場表現,跟住勇善勝外檔個位上,衝唔到位

置證明狀態唔及上場,繼續備忘作搵食,臨場21倍非常罩忌,李易達係呢水位,好少贏

馬,搏殺賠率多為20位內,一係40-50倍,今次俾佢玩死,焗住落叠。:043: :043: :043:

2007年2月14日,星期三, 跑馬地, 22:15

初步揀第7場7.威威之星作馬膽腳拖、6.祥勝奇駒、4.去馬、12.虎虎生威,一定要冷才要既腳3.金同德,唯一呢隻唔知點解苗廄會配楊啟棠,如無7倍腳算數,配志叔2倍都揀佢做膽,幕後隧時貪字得過
貧,威威之星可能出現有分頭3-4倍,大樹遮陰幕後必大搏殺,祥勝奇駒生成冷門命,配薛達祺唔好當佢冇料到,識望電算機跑,有20-30倍跑法都特別醒神,Q&pQ:7.威威之星、6.祥勝奇駒作重心,四連環:7.威威之星、6.祥勝奇駒膽拖4.去馬、12.虎虎生威、3.金同德。

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-12 06:43 PM 發表
初步揀第7場7.威威之星作馬膽腳拖、6.祥勝奇駒、4.去馬、12.虎虎生威,一定要冷才要既腳3.金同德,唯一呢隻唔知點解苗廄會配楊啟棠,如無7倍腳算數,配志叔2倍都揀佢做膽,幕後隧時貪字得過
貧,威威之星可能出 ...
苗禮德同高雅志拆檔:025:
苗禮德....一向姓賴,你試數數邊個可同佢長期合作:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-2-12 07:45 PM 發表

苗禮德同高雅志拆檔:025:
苗禮德....一向姓賴,你試數數邊個可同佢長期合作:096:
佢老婆囉:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆