上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  124.2k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-6 10:05 PM 發表
今次提供:第7場6.贏得好拖8.安進、9.太陽活力
唔該睇完俾啲意見:096: ,唔係好難激發我嘅鬥志:131: ,撒亞人變..............:028: :044:
賽後檢討贏得好走個靚位,直路打落唔多,都係冷敲熱避,安進仍然保持作戰水準,可以再追,
太陽活力睇多一場,下一場唔爆放棄追捧。
跑個3、4無錢收:032: ,可能賽前無分析:025: ,攪到啲幕後無晒信心:096: ,好下次醒少少寫多幾粒字,
等啲老細加多兩錢肉緊:046: ,幫手做番啲野:098: !

2月10日 (星期六) 日馬賽事 十場 沙田

今日早啲出心水提供,第10場草地 ,"B+2" ,1600米 :
出馬13匹睇落只係幾匹馬機會比較突出,1.英明大師、8.旺國手、13.好芝味,其它馬幕後見到
咁嘅牌面,都縮縮先無謂露光,先講隻1.英明大師上次場253直路遲遲無位,志叔都未識驚,最後
幾步唸住勝券在握,殊不知俾隻外檔衝上嚟鑽飾年代殺咗,鑽飾年代其後都再贏一場,證明三班有
分係手,跑法靈活今次應為馬膽之選,8.旺國手隻馬點犀利都唔駛講,上次308贏馬過程,簡直似
過山車,入直路墮到最後,最後100隻馬好似開著咗副偈,直奔終點過程令人血脈沸騰,本人就驚
隻馬進度比較差少少,受唔住佢遲先達著,風險比較大但位置不能唔預佢,13.好芝味上次240跑
第二,難度相當高133磅後衝爭入一度,今次114磅較上次輕19磅,天馬行空嚟形容都差唔多,
今次賠率不會大熱有5-7倍,頭馬屬意呢隻。
13.好芝味拖1.英明大師、8.旺國手

我都係這三隻, 不過次序唔同, 旺國手先, 好芝味次之, 第三係英明大師

引用:
原帖由 nithan 於 2007-2-8 12:39 PM 發表
我都係這三隻, 不過次序唔同, 旺國手先, 好芝味次之, 第三係英明大師
我都係3場挑你1場,都無詳細睇你既提供,既然3隻一樣,證明英雄所見略同,
見你咁鬼低調,咪入你果度踏下場,輸咗唔駛俾人罵,交流最開心。:036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-8 12:49 PM 發表

我都係3場挑你1場,都無詳細睇你既提供,既然3隻一樣,證明英雄所見略同,
見你咁鬼低調,咪入你果度踏下場,輸咗唔駛俾人罵,交流最開心。:036:
輸左邊個會罵?? 贏硬就唔會貼出來, 貼出來都只係抱著分享的心態! 真係次次贏硬就唔駛返工, 一星期出兩次糧仲過癮! :036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-8 12:34 PM 發表
今日早啲出心水提供,第10場草地 ,"B+2" ,1600米 :
出馬13匹睇落只係幾匹馬機會比較突出,1.英明大師、8.旺國手、13.好芝味,其它馬幕後見到
咁嘅牌面,都縮縮先無謂露光,先講隻1.英明大師上次場 ...
哇 dehum 咁早都出馬料,勁,我到現在都未睇過排位...:032:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-2-8 01:31 PM 發表

哇 dehum 咁早都出馬料,勁,我到現在都未睇過排位...:032:
業餘無時間,放假揀場機會大提供,上次斷咗好失望,今次睇下點!

我覺得再勝多有能力亂大局。

引用:
原帖由 wizard007 於 2007-2-8 02:12 PM 發表
我覺得有能力亂大局。
隻再勝多嫌佢操得少,唔似有跡像係呢場發難!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-8 12:34 PM 發表
今日早鱓出心水提供,第10場草地 ,"B+2" ,1600米 :
咁鮋牌面,都縮縮先無謂露光,先講隻1.英明大師上次場 ...
旺國手話明超二班
升上黎重有一班在手
一於做膽
腳拖忠心夾正氣二件
鐵血丹心好芝味足矣
熱熱地但亦無謂分散投注,一於集中火力,等收錢:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆