上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  124.2k

引用:
原帖由 himlees 於 2007-2-6 02:36 AM 發表

dehum兄, 兩場中一場,已經有50%命中率,算可以收貨啦:036:

一膽兩腳,簡而精,確令小弟佩服:036:
都無分析,通常走出去同啲師兄交流,吸取精華。

07/02/2007 , 星期三 , 跑馬地

今次提供:第7場6.贏得好拖8.安進、9.太陽活力
唔該睇完俾啲意見:096: ,唔係好難激發我嘅鬥志:131: ,撒亞人變..............:028: :044:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-6 10:05 PM 發表
今次提供:第7場6.贏得好拖8.安進、9.太陽活力
唔該睇完俾啲意見:096: ,唔係好難激發我嘅鬥志:131: ,撒亞人變..............:028: :044:
隻膽都岩心水~不過腳拖埋我隻新通勝好bor~太陽活力前仗雖有番追勢~

不過上場又一滴都冇~今季明顯不夠銳~如想搏冷不如要返動力金剛好過bor

引用:
原帖由 百事威 於 2007-2-7 04:10 PM 發表

隻膽都岩心水~不過腳拖埋我隻新通勝好bor~太陽活力前仗雖有番追勢~

不過上場又一滴都冇~今季明顯不夠銳~如想搏冷不如要返動力金剛好過bor
其實隻新通勝無理由唔要,隻馬上次贏過程有幾多柏寶心中有數,唔騎操開果隻贏得好,答案只有兩個,
一就係心中有馬,唔捨得益人;二就係幕後要食大茶飯1Q返嚟,睇飛數幕後已有動作,臨場再决定邊個
行先,我唔明白加州巔峯俾徐君禮騎,啲飛一樣咁强勁,我就極不睇好,
動力金剛同隻太陽活力跑法一樣,墮後直路衝,動力金剛我睇落冇太陽活力咁古惑,太陽活力近呢兩次中段
都唧一唧,幕後都知隻馬後衝力弱咗,快活谷跑試試有冇料到,我就驚佢衝衝下,衝咗入嚟,呢隻冷腳嚟。

不過第七場可以等跑完幾場睇下有冇偏差同馬房動態先諗~

頭場我原本鐘意彪形大漢~不過睇返上次條片走勢一般

好似紫龍王好D~你點睇?

引用:
原帖由 百事威 於 2007-2-7 05:35 PM 發表
不過第七場可以等跑完幾場睇下有冇偏差同馬房動態先諗~

頭場我原本鐘意彪形大漢~不過睇返上次條片走勢一般

好似紫龍王好D~你點睇?
紫龍王幫你睇咗近兩次片,場次303志叔騎,無搏殺跡像,入直路打落去無咩睇頭,
場次330亞巫騎簡直係度試馬,亂跑一通,如果你信隻馬縮程200,配勝哥破處得果7.1倍,
仲要一檔夜馬,我驚隻馬對燈光適應力有疑問,我就唔係咁睇好,希望你掂。:098:

引用:
原帖由 gossip1 於 2007-2-7 01:05 PM 發表
not too bad.  how come all preiva links disappear.
果啲冷野用嚟鬥快,搏出位搏贏錢,莫非你中過,自已搵。:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-7 06:09 PM 發表

紫龍王幫你睇咗近兩次片,場次303志叔騎,無搏殺跡像,入直路打落去無咩睇頭,
場次330亞巫騎簡直係度試馬,亂跑一通,如果你信隻馬縮程200,配勝哥破處得果7.1倍,
仲要一檔夜馬,我驚隻馬對燈光適應力有疑 ...
就係上場我覺得佢試緊馬~步速偏慢下末段23.9受阻都衝得咁勁~今次一檔勝哥如能跟前些少應該有料到

引用:
原帖由 百事威 於 2007-2-7 07:01 PM 發表

就係上場我覺得佢試緊馬~步速偏慢下末段23.9受阻都衝得咁勁~今次一檔勝哥如能跟前些少應該有料到
我睇跑馬幫你打氣,贏呀.................:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆