上一頁下一頁
發新話題

分享同老公仔d甜蜜嘢..updated(P.38)~(P.48,,已post相>3<)

收藏  |  訂閱
758  116.9k

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-2 03:39 AM 發表 查看引用來源
大家好!!我叫Kaimai..我見老公仔成日都上香港討論區,仲要係上成人討論...>...<
我初時都唔知有咩好睇...不過之後見咗都覺得幾好喎,,我仲日日都有上嚟
我本來都無諗住post嘢,但見呢度有唔少人都會 ...
thanks for your sweet stories
so how long have you been got married ?

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-9 07:14 PM 發表 查看引用來源

我21歲咋~ ,,讀緊U,,,係關於business嘢
請問邊間u?講唔講得呢?
係咪major BBA?

引用:
原帖由 initialr 於 2009-3-9 07:25 PM 發表 查看引用來源

都6-7年喇...
見到你地去日本既相, 真係心郁郁想去多幾次
6-7年都算耐喎~~
日本真係一個好正嘅國家,,,已經令人上癮~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-3-9 07:25 PM 發表 查看引用來源
我都再入黎十卜先.....雖然睇唔到對眼.....
但估你個樣似楊恭如.....right?
hihi~bcm。。多謝十卜十卜
楊恭如,,,HAHA佢好令喎~我點敢話似佢~HAHA

引用:
原帖由 mahorse 於 2009-3-9 07:34 PM 發表 查看引用來源
就黎要開新post la~~~美人
係唔係到50就係開新post嫁??

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-9 09:01 PM 發表

6-7年都算耐喎~~
日本真係一個好正嘅國家,,,已經令人上癮~
我都去左5-6次

有D fd係去到數唔哂..........

引用:
原帖由 wing1216 於 2009-3-9 08:43 PM 發表 查看引用來源

請問邊間u?講唔講得呢?
係咪major BBA?
呢D係秘密~

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-9 09:04 PM 發表

係唔係到50就係開新post嫁??
係呀, 你開左先啦!!!

support下先

引用:
原帖由 hongkongken 於 2009-3-9 08:42 PM 發表 查看引用來源

thanks for your sweet stories
so how long have you been got married ?
我仲未結婚嫁,,我21歲咋~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆