上一頁下一頁
發新話題

分享同老公仔d甜蜜嘢..updated(P.38)~(P.48,,已post相>3<)

收藏  |  訂閱
758  116.9k

引用:
原帖由 mahorse 於 2009-3-2 07:25 PM 發表 查看引用來源
support d c妹先~~等緊你d 相ar
我會好快post D相喇^^,,,

引用:
原帖由 木一田火 於 2009-3-2 05:10 PM 發表 查看引用來源
插足七日?鍚住下老公仔好喎
>3<,,,我成日都錫住老公仔啦...呢七夜真係...hehe 好crazy~

引用:
原帖由 小豬精 於 2009-3-2 03:51 PM 發表 查看引用來源
好鬼死sweet啵,祝性福快樂!
thx~~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-3-2 09:19 PM 發表 查看引用來源
我又黎支持下先~出多d post啦~
我都成日post我同男友仔之間0既性事出黎架^^
希望你地永遠都咁sweet~!!!
thx~~我成日見到呢度有好多女仔post男友的sweet嘢,,,所以我先post,,,,生
我都希望你同你男友仔永遠sweet~~!!^_^

呢幾日都好悶呀~~老公仔去咗澳洲出trip,,,星期六先番...唔制呀:')

好 sweet 賫人妻!    :smile_34:

回覆 35# 的帖子

老公仔不在,可以回味下之前的性愛,等佢回來第一時间就.............:smile_04:

引用:
原帖由 koran 於 2009-3-3 01:55 PM 發表 查看引用來源
老公仔不在,可以回味下之前的性愛,等佢回來第一時间就.............:smile_04:
唔想老公仔唔係身邊呀... 佢返嚟就知味道...hehe

引用:
原帖由 KaIMAi 於 2009-3-3 02:04 PM 發表 查看引用來源

唔想老公仔唔係身邊呀... 佢返嚟就知味道...hehe
係唔係一口含住......:smile_47:

引用:
原帖由 koran 於 2009-3-3 02:18 PM 發表 查看引用來源

係唔係一口含住......:smile_47:
hehe...點止呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆